2020 Bring it on!

Goedemiddag allemaal,

Laat ik beginnen met jullie allemaal een geweldig mooi, gezond & gelukkig 2020 te wensen. Mogen al je mooie dromen dit jaar in vervulling gaan!

Zo sta je aan het begin van de kerstvakantie en met een flits werd het na een heerlijke vakantie toch weer veel te snel maandag 6 januari. De maandag waarop het normale leven langzaam weer op gang komt. De dag waarop je gewekt wordt door de herrie van de wekker (even wennen). De dag waarop verwacht wordt dat je weer op tijd op school verschijnt (even wennen). De dag waarop het gedaan is met het lummelen. Er MOET weer van alles. ( en moet hé, niet Moët….klaar met de champagne)

En nu de ochtend voorbij is. De btw aangifte al de deur uit is. De e-mails zijn bijgewerkt en het 1e blog geschreven, is het eigenlijk ook wel weer lekker. Terug naar het ritme. Terug naar de realiteit.

Weg met alle glitters.
Er moeten weer broodtrommels gevuld worden.
Er is weer gemekker over het ontbijt (gadver, die worst lust ik nieeeeeettttttt).
Tja schat de croissantjes-tijd is afgelopen nu! Helaas.
Er moeten rugzakken mee, lunch, gezonde tussendoortjes, anti-lek-bekers met water en met limo, gymtassen niet vergeten. Mam waar zijn mijn gymschoenen!!!!!!
In je hockeytas……..

En op het moment dat de klassen-groeps-app rinkelt.
Je inbox weer overstroomt met berichten van andere prachtige mama’s.
Je om 07.00 uur het hele huis doorzoekt op zoek naar een witte sok ????????
Jamie moet je een witte sok mee?
Oh ja, ik ga een sneeuwpop knutselen!
Maar mama heeft een allergie voor witte sokken!
Je jezelf afvraagt waar je nu in hemelsnaam op dit belachelijke tijdstip nog zo’n foeilelijke witte sok vandaan tovert?
Er gelukkig 1 vindt in de ski-sokken- la van manlief.
Oke dit wordt een reuze sneeuwpop. Dit wordt gewoon Olaf van Frozen.

Precies op dat moment.
Dan weet je…….

De vakantie is nu ECHT voorbij!

Liefs,
Rachèl

Hi, ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Getrouwd en mama van 2 lieverds. Verder ben ik druk, extreem ongeduldig, eigenwijs & enorm ambitieus. Tevens heb ik een fanatieke oorbellen verslaving. Ook ben ik de trotse oprichter & eigenaar van dit fantastische platform. Let’s connect mama’s -X- 

Share the love!
Rachèl

Hoi ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Ik ben getrouwd en mama van Isis en Jamie. Gek ben ik op het moederschap en alles wat daar bij komt kijken. Ik hou van shoppen, choco, schrijven, lachen, plezier maken en volop genieten van het leven. Met een open houding bekijk ik de wereld en geniet ik van alles wat er op mijn pad komt.

Click Here to Leave a Comment Below

Naar boven

";