Agenda Home Work Time

Zoals jullie wellicht al van mij weten; ik kan niet zonder mijn papieren agenda!
Ik weet het misschien vind je me hopeloos ouderwets en sla je zelf alles op in je Iphone, maar voor mij gaat er niets boven een papieren exemplaar.
Heerlijk vind ik het om hem open te slaan en in 1 oogopslag mijn weekoverzicht te zien. Ik plan, ik schrijf, streep door en af, plan opnieuw en organiseer binnen deze agenda mijn hele Prachtige Mama planning. Ik kan wel stellen dat werken zonder deze agenda voor mij echt onmogelijk zou zijn.

Natuurlijk kan tegenwoordig alles ook digitaal, maar dan mis ik toch een bepaald gevoel.
Ik ben echt een “lijstjes” mens. Enorm planmatig ingesteld. En die lijstjes zorgen bij mij dat ik structuur houd en overzicht en voor een enorme opluchting wanneer ik letterlijk dingen kan doorstrepen van mijn lijst. Een heerlijk gevoel dat ik dus niet kan en wil missen.

Vorig jaar kreeg ik van Sophie (eigenaresse van Home Work Time ) een exemplaar van haar agenda toegestuurd. Om uit te proberen.
Professional organizing stond op de voorkant te lezen. Dat klonk als my cup of tea!
Sinds dag 1 ben ik fan. Trouwe volgers hebben dat vorig jaar kunnen lezen. De oranje agenda en ik werden onafscheidelijke vrienden. We werden zelfs zo close dat ik dit jaar op de agenda voor 2019 zelfs op de achterkant vermeld sta! En daar ben ik toch mega trots op!

Heel 2019 mag ik genieten van deze nieuwe, gele vriend.
Laat die volle weken maar komen!
Ja hoor. Geen enkel probleem, want ik weet het samen met dit vriendje te organiseren.
De voordelen voor mij van deze agenda zijn:

– Veel schrijfruimte (ik schrijf groot, dus ik heb veel ruimte nodig)
– Overzicht
– Afvinklijsten
– Een plek waar je leuke uitspraken van je kids kunt opschrijven (en dus nooit meer vergeet)
– Organizing tips
– Braindump (voor al mijn ideeën en hersenspinsels, die dan uiteindelijk weer als blog terug komen)

Ten opzichte van vorig jaar is de agenda iets aangepast en nog fijner!
Hij is iets lichter zodat je hem gemakkelijk mee kunt nemen. Er zijn nieuwe items en de weekindeling is aangepast.

 

 

 

Het allerleukste nieuwe item vind ik echter de F*ck-it list.
Om op te schrijven waar je nu toch echt mee moet stoppen. Ik denk zomaar dat hij wel vol komt 🙂


Mocht je nog een agenda zoeken voor 2019, dan kan ik je dit exemplaar op alle fronten aanraden!
Ik ben enorm blij dat ik weer een exemplaar mocht ontvangen. Wil jij hem ook? Bestel hem dan vandaag nog online op Home Work Time. 

Ik wens je veel plezier met plannen en organiseren en hoop dat je er net zo blij van wordt als ik!
Blijf Prachtige Mama’s ook deze week goed volgen, want ik mag maar liefst 2 exemplaren weg geven. Coming soon….

Liefs,
Rachèl

Rachel

p.s. Je had het vast al door, maar dit blog is een samenwerking tussen Home Work Time & Prachtige Mama’s

Share the love!
Rachèl

Hoi ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Ik ben getrouwd en mama van Isis en Jamie. Gek ben ik op het moederschap en alles wat daar bij komt kijken. Ik hou van shoppen, choco, schrijven, lachen, plezier maken en volop genieten van het leven. Met een open houding bekijk ik de wereld en geniet ik van alles wat er op mijn pad komt.

Click Here to Leave a Comment Below