Alles is liefde!

Liefde is er in vele vormen.
Er is de liefde voor je partner. Maar ook voor je ouders, familie en/of vriendinnen. Je kunt liefde ervaren voor een hobby of een sport waar je helemaal weg van bent. Een bepaalde “lifestyle”.
Er zijn mensen met een berg dierenliefde. Liefde voor eten. Wat dacht je van de L.O.V.E. voor fashion…. en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Als ik naar mezelf kijk dan is er ook een berg liefde aanwezig. Ik ben een gevoelsmens en eenmaal in mijn hart gesloten, laat ik je niet meer los. Zo heb ik al tijden vriendinnen. Echt al van way back….En al zien en spreken we elkaar (veel te ) weinig, oude liefde roest niet.

Als miss positivo hou ik echt van enorm veel dingen. En kan ik van de kleinste dingen oprecht de hele dag blij zijn.
Zo vond ik vorige week de perfecte, blauwe kussentjes voor in mijn nieuwe huis! Ja hoor. Liefde voor kussens.
Er zijn weer tulpen te krijgen… liefde voor bloemen!
Liefde voor eten. Ja; helaas ook aanwezig.
Dierenliefde mwahhh.… daar zou nog aan gewerkt kunnen worden. En op dit punt is nog wel wat extra liefde te behalen. Uiteraard ben ik van mening dat men goed met dieren moet omgaan, maar persoonlijk hoef ik ze niet in mijn huis. Gelukkig zijn er veel Prachtige Mama’s met wel genoeg dierenliefde.

Als je geluk hebt, dan heb je in je leven ook nog minimaal 1 grote passie. Ik kan oprecht melden dat Prachtige Mama’s mijn passie is. Alles wat hierbij komt kijken maakt mij zo gelukkig, blij & happy! Tja dat kan dan toch ook niks anders dan oprechte liefde zijn.

Gelukkig hangt er liefde in de lucht!

Dit blog wordt wel erg zoet nu, maar hey, het is tenslotte bijna Valentijnsdag…
Waar ik natuurlijk naar toe wil is dit… Hoeveel liefde er ook is. En hoe blij ik word van alles om me heen. Er gaat niets, maar dan ook helemaal NIETS boven de liefde voor mijn kinderen. Dit gevoel is met geen pen te beschrijven. Niet te vangen in een blog. Het is een gevoel. En wat is het een voorrecht om dat mee te maken.

Wanneer ik ze s ‘avonds naar bed breng. Een verhaaltje voorlees, lekker warm instop. Nog even een kusje. Als ze dan zeggen: “mama, jij bent de liefste”! Dan voel ik het: ECHTE, ONVOORWAARDELIJKE LIEFDE!

En dat is toch het grootste geluk wat je als Prachtige Mama mag meemaken!

Liefs,
Rachèl

Share the love!
Rachèl

Hoi ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Ik ben getrouwd en mama van Isis en Jamie. Gek ben ik op het moederschap en alles wat daar bij komt kijken. Ik hou van shoppen, choco, schrijven, lachen, plezier maken en volop genieten van het leven. Met een open houding bekijk ik de wereld en geniet ik van alles wat er op mijn pad komt.

Click Here to Leave a Comment Below

Naar boven

";