Altijd een oppas beschikbaar!

Stel je toch eens voor dat er binnen jouw eigen postcode een heel scala aan oppassen beschikbaar zou zijn….

Wij Prachtige Mama’s genieten natuurlijk volop van onze kinderen. Maar zeg eens eerlijk? Snak je zo nu en dan niet ook enorm naar een beetje me-time? Even weer lekker vrouw zijn i.p.v. alleen maar moeder. Even alle aandacht voor jezelf of wat dacht je van je partner? Wanneer hebben jullie voor het laatst samen iets leuks gedaan? 

Als ik kijk naar mijn eigen situatie dan boffen wij met de opa’s en oma’s die zo nu en dan bijspringen. Ook hebben we een aantal oppas meisjes die we regelmatig even inschakelen, maar toch… Het komt geregeld voor dat we een leuk feestje laten schieten, omdat we geen oppas hebben! Het zou toch heerlijk zijn als er altijd wel iemand beschikbaar zou zijn? Al was het maar eventjes zodat je lekker even naar de kapper kunt of naar de sportschool. 

Ik was dan ook aangenaam verrast toen ik benaderd werd door oppassen.nl 
Een netwerk waar oppassen zich kunnen aanmelden en waar jij je als ouder aanmeld. Op basis van je postcode kun je zien wie er in jouw woonplaats als oppasser beschikbaar is. En die keuze blijkt dus enorm te zijn! Op die manier is er dus altijd wel iemand voor jou beschikbaar! 

Benieuwd of het ook iets voor jou is? Ik mag 3 van mijn volgers blij maken met een gratis account voor 3 maanden. Zo heb je lekker de tijd om jouw perfecte match te vinden en kunnen de gezellige avonden weg weer ingepland worden. 

Plaats hier een reactie als je mee doet en vergeet niet om al je vriendinnen te taggen die ook wel om oppas zitten te springen! 

Veel succes allemaal.

Liefs,
Rachèl 
(Dit blog is een samenwerking tussen oppassen.nl & Prachtige Mama’s ) 

Hi ik ben Rachèl, getrouwd, mama van 2 lieverds. Druk, gezellig, ambitieus, extreem ongeduldig en zeer eigenwijs. Trotse eigenaar van dit fantastische platform! Let’s connect mama’s. xxx

Share the love!
Rachèl

Hoi ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Ik ben getrouwd en mama van Isis en Jamie. Gek ben ik op het moederschap en alles wat daar bij komt kijken. Ik hou van shoppen, choco, schrijven, lachen, plezier maken en volop genieten van het leven. Met een open houding bekijk ik de wereld en geniet ik van alles wat er op mijn pad komt.

Click Here to Leave a Comment Below

Naar boven

";