BIG, BIG Thanxxx

Nu het einde van het jaar 2016 langzaam dichterbij komt, wordt het weer tijd voor een terugblik. Tijd om terug te kijken op het allereerste jaar van Prachtige Mama’s…..Op 25 maart nam ik de sprong in het diepe en ging de site live. Wat was en is het gaaf om mijn eigen ideeën zo terug te zien op dit waanzinnig mooie platform. Nu heb ik een plek waarop al mijn ideeën kunnen samenkomen en daar ben ik nog iedere dag blij mee. Ook heel erg blij en trots ben ik op jullie; mijn trouwe lezers. Die de blogs volgen, commentaar geven en ook hun eigen vriendinnen tippen over dit platform. Gaaf om te zien dat het aantal volgers elke week nog groeit. Bedankt hier voor! Ik schreef het al eerder; alleen ga je sneller, maar samen kom je verder!En daarom deze hele grote THANXXXXX voor al mijn gastbloggers van het afgelopen jaar. Bedankt voor alle leuke, mooie, inspirerende en eerlijke blogs. Bedankt voor al het meedenken en alle tips en kritische commentaar die jullie mij gaven. Het is elke keer weer een feestje om een nieuw blog te ontvangen. En leuk om te zien hoe een blog “scoort “en hoeveel lezers het trekt. Ik beleef er ontzettend veel plezier aan en ik hoop jullie ook. Dus nogmaals mijn dank en ik hoop ook in 2017 weer van jullie blogs te mogen genieten.    Verder wil ik iedereen bedanken die op welke wijze dan ook een steentje heeft bijgedragen aan Prachtige Mama’s. Soms met een tip. Soms met een eenmalig Blog. Of dmv een winactie. Ik ben ook heel blij met alle leuke mama’s die ik dit jaar heb leren kennen.  Het idee was om een platform te creëren voor en door mama’s. En ik geloof dat het lukt!  Dank ook voor mijn mister, die soms vast gek wordt van al mijn ideeën, maar die mij altijd de ruimte geeft om dit te mogen doen -X-. Ik kijk terug op een fantastisch blog jaar en heb er zin in om samen met nog veel meer mama’s, PRACHTIGE MAMA’S nog meer op de kaart te zetten. En natuurlijk ben ik ook heel benieuwd wat JIJ nu zo leuk vindt aan Prachtige Mama’s. Tell me.

Liefs,Rachèl

Share the love!
Rachèl

Hoi ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Ik ben getrouwd en mama van Isis en Jamie. Gek ben ik op het moederschap en alles wat daar bij komt kijken. Ik hou van shoppen, choco, schrijven, lachen, plezier maken en volop genieten van het leven. Met een open houding bekijk ik de wereld en geniet ik van alles wat er op mijn pad komt.

Click Here to Leave a Comment Below

Naar boven

";