Combinaties maken. Vind jij dat ook zo lastig?

Vind jij het combineren van meerdere sets lastig?

Shop jij graag in sets of ga je ook voor losse items waarvan je denkt dat je er vast thuis nog wel iets bij hebt?

Als je in sets koopt is het handig dat je het meteen aan kan doen en er niet meer over na hoeft te denken. Daarbij is het ook leuk om te kijken hoe je de geshopte items op meerdere manieren en dus op meerdere kleedmomenten kan dragen. Zelf vind ik het heerlijk om aan het begin van een nieuw seizoen mijn kast overhoop te halen en alles eens goed onder de loop te nemen of ik het nog wel ga dragen en hoe ik het met nieuwe kledingstukken kan combineren.Zo krijg je meteen veel meer overzicht van wat je hebt ( ik weet zeker dat je sommige stuks vergeten was :0 ).

Helemaal bij enkele geshopte items, gaat het nog wel eens mis dat de combinatie die je in je gedachten had toch net even anders uitvalt.

Tip:Ga voor je kast staan en probeer met een frisse blik naar je kleding te kijken. Vaak komen hier nog hele leuke en verrassende combi’s uit!En is het blousje wat ergens achterin je kast verstopt lag misschien weer hartstikke leuk op je nieuwe broek!!

Als ik bij klanten voor een garderobe check kom ( klik HIER voor de link ) dan haal ik eerst alle kleding uit de kast en vervolgens hang ik alles op soort en kleur.

Dan ga ik los met het maken van sets zoals ze het zelf nooit dragen en hebben ze vaak veel meer dan ze denken! Hiervan maken we ook foto’s en plakken deze aan de binnenkant van je kastdeur, zo vergeet je de nieuwe sets niet.

Probeer het zelf ook eens!

Op de foto’s zie je dat ik de broek op meerdere manieren heb gestyled, en zo is het draagbaar voor meerdere kleed momenten!

Met het nieuwe seizoen in aantocht, meteen een mooi moment om aan te beginnen,  zodat je met een frisse en overzichtelijke blik kan gaan shoppen!

Want ik kan je vertellen, de winkels komen dit seizoen weer vol met super leuke collecties te hangen!!

Veel succes weer…

Liefs,Marieke

Mijn naam is Marieke de Nijs en  ik ben de oprichtster van Styleplan. Als imagostyliste en kleurconsulente hoop ik jou te kunnen inspireren en met een andere blik naar jezelf te kijken.Stijl staat voor wie je bent, zonder dat je je hoeft uit te spreken. Alleen waar begin je en wat wil je uitstralen?Elke vrijdag ga ik jou daar een beetje bij helpen! Wil je meer weten over Styleplan, neem dan een kijkje op mijn site: StyleplanEn volg mij op FB en Instagram.

Share the love!
Rachèl

Hoi ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Ik ben getrouwd en mama van Isis en Jamie. Gek ben ik op het moederschap en alles wat daar bij komt kijken. Ik hou van shoppen, choco, schrijven, lachen, plezier maken en volop genieten van het leven. Met een open houding bekijk ik de wereld en geniet ik van alles wat er op mijn pad komt.

Click Here to Leave a Comment Below