D.I.Y. Vleermuizen

Vandaag mag ik weer een super leuke D.I.Y tip met jullie delen. Dit keer is hij afkomstig van de meiden van ElsaRblog.
Een leuke tip om samen met de kids deze vleermuizen te knutselen. Dat vinden ze vast heel erg leuk om te doen.
Hang ze voor je raam en je huis is meteen helemaal klaar voor Halloween!

Hoe je deze leuke engerds maakt kun je lezen op het blog van ElsaRblog
Ik ben benieuwd welke Prachtige Mama ze ook gaat maken… Deel jij het resultaat met ons?
Veel knutselplezier.
Liefs,
Rachèl
Share the love!
Rachèl

Hoi ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Ik ben getrouwd en mama van Isis en Jamie. Gek ben ik op het moederschap en alles wat daar bij komt kijken. Ik hou van shoppen, choco, schrijven, lachen, plezier maken en volop genieten van het leven. Met een open houding bekijk ik de wereld en geniet ik van alles wat er op mijn pad komt.

Click Here to Leave a Comment Below