Dag vakantie 2018…!

Helaas
Jammer, maar helaas. De zomervakantie van 2018 zit er nu voor mij echt op. De afgelopen 3 weken zijn voorbij gevlogen. Het hele jaar kijk je reikhalzend uit naar die paar weekjes van vrijheid en niets moeten en met een poep en een scheet zijn ze er alweer vandoor.
Dit jaar was het voor ons geen vakantie naar een of ander tropisch oord. Geen voorpret, geen inpakstress (ha, fijn)!
Er staat een verhuizing op de planning en dus bleven we dit jaar thuis. Geen vacation, maar een staycation.
En wat hadden we een mazzel….
Zonder uren te moeten vliegen hadden we toch tropische temperaturen, volop zon, heerlijke barbecues, veel lol met vrienden, gezellige uistapjes met het gezin  en tal van leuke feestjes. Kortom een super lekkere vakantie!

Te kort
Het enige nadeel van deze vakantie was dat hij tekort was… Zo veel plannen en ideeën en nog te weinig tijd! Herkennen jullie dat?
Zo ben ik maar 1 keer terug naar Limburg geweest en heb ik geen tijd gehad om naar mijn vriendinnen te gaan. Ik wilde nog een dagje naar Maastricht, dat is er ook niet van gekomen. Ik wil die vakantie dus eigenlijk nog een beetje verlengen, maar dat kan helaas niet. De plicht roept.

 

Uitgerust
Wel ben ik lekker uitgerust na deze 3 weken!
………………………………………………………………………………..
Just kidding.
Ik dacht nog dat het kwam doordat ik niet weg ben geweest, maar ik sprak mijn Prachtige Mama vriendinnen en ook diegenen die wel op vakantie zijn geweest zijn nog altijd KAPOT-MOE. Story of our life.
We moeten het maar accepteren dat we constant een beetje moe zijn.
Tip; ga naar de bioscoop. Kun je heerlijk even ongestoord een powernap doen! Oh ja en een dagje sauna!!!! Dat doet echt wonderen. Daarna heb je serieus nog maar 2 wallen ipv 4; #aanrader.

Prachtige Mama’s
Erg leuk om te zien dat mijn platform ook in de komkommertijd goed bezocht werd. We zijn zelfs weer lekker gegroeid. Er zijn weer veel nieuwe, prachtige mama’s bij gekomen. Welkom allemaal!
Ik heb er super veel zin in om de komende tijd weer aan de slag te gaan. Er staan weer veel nieuwe blogs voor jullie klaar. En ik heb weer honderdduizend nieuwe ideeën opgedaan.

Mocht je nog vakantie hebben geniet er dan nog lekker van. En anders; succes met het terug vinden van je ritme. Probeer het vakantiegevoel nog even vast te houden en geniet vooral enorm van het alledaagse. Het zijn de kleine dingen die het doen 🙂

Tot snel.
Liefs,
Rachèl

 

Share the love!
Rachèl

Hoi ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Ik ben getrouwd en mama van Isis en Jamie. Gek ben ik op het moederschap en alles wat daar bij komt kijken. Ik hou van shoppen, choco, schrijven, lachen, plezier maken en volop genieten van het leven. Met een open houding bekijk ik de wereld en geniet ik van alles wat er op mijn pad komt.

Click Here to Leave a Comment Below

Naar boven

";