De hangmat; een optimale ontspanning!


Lekker relaxen in je eigen hangmat! Dat geeft je het gevoel van een ware mini-vakantie. Klinkt perfect voor ons toch prachtige mama’s? Wij zijn stuk voor stuk drukke moeders die zo nu en dan snakken naar een beetje me-time! Nu is een vakantie niet direct voor iedereen weg gelegd, dus hoe heerlijk zou het zijn om even te relaxen in je eigen tuin! Even tijd voor jezelf om daarna weer klaar te staan voor je gezin.

Heb jij de hangmat al eens ervaren? De verkoper is er van overtuigd, dat de hangmat het meest relaxte product ter wereld is. En ik moet eerlijk bekennen, als ik op de site rond snuffel, dan zie ik het al helemaal voor me. Zonnetje op mijn toet. Lekker glaasje wijn. Boekje er bij en dan helemaal tot rust komen in mijn hangmat. Klinkt goed toch!

Bij het meest relaxte product ter wereld hoort natuurlijk ook een relaxte webwinkel:Fair trade en eco hangmatten, dat geeft een fijn gevoel!

Er is zo veel keuze. Ik weet zeker dat de hangmat van jouw dromen er ook tussen staat. Je hebt de keuze uit het grootste assortiment hangmatten en hangstoelen, je betaalt altijd de laagste prijs en op werkdagen voor 16:00 uur besteld is morgen in huis! Mits het Hollandse weer het toelaat, kun je dus wel heel snel genieten van je nieuwe aankoop.
HangmatGigant.nl verkoopt voornamelijk hangmatten en hangstoelen die fair trade en/of ecologisch geproduceerd zijn. De Hangmat Rope Black vind ik wel heeeeel erg mooi. Lekker stoer. Die zou echt fantastisch staan in mijn tuin.

Welke hangmat is jouw favoriet? Zou je voor lekker kleurrijk gaan? Of durf je smetteloos wit aan? Welke past het beste bij jou?

Handig weetje:
Elke bestelling wordt gratis verzonden en als het product toch niet aan je verwachtingen voldoet, dan mag hij gratis retour.

Ik kan niet wachten tot het voorjaar weer begint! Die eerste lentezon op mijn gezicht. En dan heerlijk relaxen!

Liefs,

Rachèl

(dit blog is een samenwerking tussen Tropilex.com en Prachtige Mama’s)

Hi, ik ben Rachèl . Getrouwd en mama van 2 lieverds. Verder ben ik druk, extreem ongeduldig, eigenwijs & enorm ambitieus. Tevens heb ik een fanatieke oorbellen verslaving. Ook ben ik de trotse oprichter & eigenaar van dit fantastische platform. Let’s connect mama’s -X- 
Kees van Dijk - Hangmatten
Share the love!
Rachèl

Hoi ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Ik ben getrouwd en mama van Isis en Jamie. Gek ben ik op het moederschap en alles wat daar bij komt kijken. Ik hou van shoppen, choco, schrijven, lachen, plezier maken en volop genieten van het leven. Met een open houding bekijk ik de wereld en geniet ik van alles wat er op mijn pad komt.

Click Here to Leave a Comment Below