De maaltijdbox van HelloFresh

Mam, wat eten we vandaag??????
Elke dag opnieuw komt deze vraag voorbij. En laten we eerlijk zijn. Het avondeten is toch ook een super belangrijk onderdeel van onze dag. Dus ik begrijp die kinderen van mij maar al te goed.

Nu kan ik best aardig koken, maar ik ben zeker geen keukenprinses. Door de weeks is het druk met werk en met het sporten van de kinderen en dan wil ik het liefste gewoon snel klaar zijn. Lekker, gezond, maar niet te moeilijk graag. Wel vind ik het enorm belangrijk dat we goed eten. Kwaliteit en veel vitamientjes!

Ik was dan ook heel blij dat ik van HelloFresh hun maaltijdbox met maar liefst 3 verschillende maaltijden mocht uitproberen. Eten koken is 1 ding, maar elke week weer verzinnen wat je moet eten, dat vind ik ook vaak lastig. Vaak is de inspiratie ver te zoeken en eten we voor de zoveelste keer maar weer aardappelen met snijboontjes en een stukje vlees….

Dat moet toch anders kunnen?
En gelukkig Prachtige Mama’s. De hulp is nabij!

Ik werd namelijk aangenaam verrast door dit pakket van HelloFresh.
De naam zegt het eigenlijk al. Zodra je de doos opent, stralen de verse ingrediënten je tegemoet. Hellloooooooo Freshhhhhh !!!!
Ik neem wel eens een verspakket bij de supermarkt, maar als je eenmaal HelloFresh hebt gezien is het verschil enorm. Het zag er echt veelbelovend uit.

Mijn keuze was 3 recepten uit het Family Menu. Ik liet me verrassen, maar je kunt ook zelf al menu’s uitkiezen. In de doos die je geleverd krijgt, zitten de menu’s apart ingepakt. In fijne zakken zitten alle ingrediënten per menu bij elkaar. Helemaal compleet. Je hoeft zelf dus nergens meer aan te denken. Je hoeft alleen maar te beslissen wat je welke dag eet. En dat is zo fijn!

Verder wordt er een enorm handig recept bij geleverd en zo tover jij in een handomdraai een heerlijke, voedzame maaltijd voor je gezin op tafel. Dus ook als je net als ik geen keukenprinses bent. Mijn 9-jarige heeft me geholpen. De recepten zijn echt super fijn uitgeschreven en gemakkelijk stap voor stap te volgen. Gezellig dus om samen met de kids het eten te maken.

Onze menu’s waren:

  • Risotto met venkel en varkensworst
  • Mexicaanse taco’s met kipgehakt
  • Platbroodpizza funghi met buffelmozzarella, basilicum, rode ui en rucola.

De heerlijke recepten

Je begrijpt dat behalve over de venkel (gadver…dat lust ik niet hoor) de kids niets te klagen hadden.

En ik zal jullie vertellen. Wij hebben 3 dagen lang genoten van het eten. Mijn absolute favoriet was de risotto. Daar ben ik gek op. Heerlijk een rood wijntje erbij. Heerlijke comfort food. En ook de kids vonden dit recept (ja toch ook de venkel) hartstikke lekker.

Zij waren het meest weg van de zelfgemaakte pizza. Grappig om te zien dat ze de vette salami, dus helemaal niet missen.
En ook de taco’s waren een feestje om te eten. Die maak ik zelf wel vaker en laat de kinderen de bakjes dan zelf vullen met verse groenten en mozarella. Maar deze taco’s zijn toch echt smaakvoller dan de supermarkt variant.

Kortom; ik ben verkocht! En ik ga zeker weten vaker een maaltijdbox bij HelloFresh bestellen. Het is zo goed bevallen. Bovendien vind ik het prettig om bewuster te gaan eten. En kiezen we ook vaker voor minder vlees. Alleen vind ik het dan lastig om lekkere recepten te vinden zonder vlees. Daar kan ik wel wat inspiratie in gebruiken. Gelukkig bieden zij ook vegetarische menu’s aan. Bij de beste vegetarische boxen heb je volop keuze. Zo kun je voor jezelf ook eens uitproberen of je een periode zonder vlees kunt eten. De volgende keer zal ik deze bestellen en eens kijken of we dan weer net zo aangenaam verrast worden.Liefs,
Rachèl
(Dit blog is een samenwerking tussen Maaltijdbox.com en Prachtige Mama’s)

Hi, ik ben Rachèl . Getrouwd en mama van 2 lieverds. Verder ben ik druk, extreem ongeduldig, eigenwijs & enorm ambitieus. Tevens heb ik een fanatieke oorbellen verslaving. Ook ben ik de trotse oprichter & eigenaar van dit fantastische platform. Let’s connect mama’s -X- 

Share the love!
Rachèl

Hoi ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Ik ben getrouwd en mama van Isis en Jamie. Gek ben ik op het moederschap en alles wat daar bij komt kijken. Ik hou van shoppen, choco, schrijven, lachen, plezier maken en volop genieten van het leven. Met een open houding bekijk ik de wereld en geniet ik van alles wat er op mijn pad komt.

Click Here to Leave a Comment Below