Jij draagt de kleur en niet andersom!

Mode is onwijs leuk en heel verleidelijk, maar niet altijd even makkelijk omdat je soms veel te veel kleding koopt die je maar 1 of 2 keer draagt.Omdat toch de kleur niet helemaal bij je past of toch je figuur niet helemaal goed uitkomt in dat item.De juiste kleur dragen is wel belangrijk, maar hoe weet je nou of je de juiste kleur draagt?

Ik ga jullie vandaag een paar tips geven.

Als je een kleding stuk past in de winkel zorg dat je dit altijd bij daglicht doet. In de meeste winkels hebben ze sfeer verlichting. Ik loop dan altijd even naar het raam.Je eerste gevoel of de kleur jou staat klopt meestal wel, maar waar kan je op letten?

– Je huid wordt mooi egaal, en je ogen gaan stralen.

– Je lijkt jonger en ziet er fris uit.

– De haarkleur wordt ondersteunt/opgefrist.

– Het gezicht plaats zich op de voorgrond.

Wat gebeurt er als je de verkeerde kleur draagt?

– Je gelaat wordt bleek en dof of je lijkt een beetje ziek.

– Oneffenheden zoals couperose, acne, lijntjes of donkere randen onder je ogen worden versterkt.

– De kleur neemt de overhand en jij verdwijnt naar de achtergrond.

Tip: Dat gaan jullie nu natuurlijk allemaal testen…. En je komt er achter dat jouw lievelings jasje net de verkeerde kleur is. Niet getreurd dit betekent niet dat het jasje nu naar de kleding container moet. Ga op zoek naar een sjaal in de juiste kleur en zorg dat je de sjaal het dichtst bij je gelaat draagt. Je zal merken als je de juiste kleuren draagt dat de mensen om je heen complimenten gaan maken dat je er zo goed uit ziet!

Er is over kleur nog zoveel meer te vertellen…..Ben je een warm of koel type is je kleur adres een Lente, Zomer ,Herfst of Winter. Of is je kleur adres een tussentype bv. een Zomer/Winter. Bij elke kleuradres past ook een karakter type daar vertel ik jullie de volgende keer meer over…. Stay tuned!

Wil je exact weten wat jouw kleuren paspoort is? Dan kan je altijd een uitgebreide kleuranalyse bij mij boeken!Liefs,Linda

Linda

Linda van Label-L Fashion & MoreEen frisse sprankelende en positieve wervelwind. Een creatieve aanpakker met oog voor fashion en detail die haar klanten echt ziet en naar ze luistert. Een fashionista in hart en nieren.Volg Linda op haar eigen site: klik hier

Share the love!
Rachèl

Hoi ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Ik ben getrouwd en mama van Isis en Jamie. Gek ben ik op het moederschap en alles wat daar bij komt kijken. Ik hou van shoppen, choco, schrijven, lachen, plezier maken en volop genieten van het leven. Met een open houding bekijk ik de wereld en geniet ik van alles wat er op mijn pad komt.

Click Here to Leave a Comment Below