Een idee op een plankje!

Ik ben recentelijk tot de ontdekking gekomen dat goede ideeën bij mij vaak starten op een plankje! Het idee zit in mijn hoofd. Ik loop er een aantal dagen mee rond en als ik het dan nog de moeite waard vind dan schrijf ik het idee op. Vervolgens leg ik dit idee letterlijk op een plankje. En dan ligt het aan het idee hoelang het er blijft liggen…

Soms wordt het idee niets anders dan een stofnest. Een viezig kladje, dat zo nu en dan heen en weer geschoven wordt, maar wat na verloop van tijd eindigt onder een stapel met andere “geweldige ideeën”. 

Maar ik heb dus ook ideeën die krijgen de kans niet om stof te vatten. Die ideeën blijven door mijn hoofd heen vliegen. Van die ideeën die je niet meer los laten. Waar ik mijn hele omgeving over inlicht en waar ik soms echt wakker van lig. Waar ik mijn man tot waanzin mee drijf (sorry schat), omdat ik er maar over blijf praten en ratelen…non stop! Het zijn dan ideeën die mijn hart laten gloeien en stralen. Het idee waar ik twinkelende ogen van krijg. Het idee waar je vandaag nog mee aan de slag wilt. 

En zo kwam het dus van een idee tot een plankje. 
En dus op een plankje, mijn idee! 
Ben ik nog te volgen…
Een plankje in een onwijs toffe winkel. Een plankje waarop ik al mijn super mooie prachtige mama’s spulletjes mag uitstallen. Een plankje waar ik blij van word en die tot doel heeft om andere prachtige mama’s ook weer blij te maken. Prachtige Mama’s die heel andere ideeën hebben op heel andere gebieden en die totaal geen tijd en of zin hebben om na te denken over een cadeautje voor de juf, hun zus, die lieve vriendin of voor de oppas. 

Ik wel. Laat mij maar verzinnen, inpakken en creëren. Het staat voor jullie klaar. Geen kladjes meer, maar tastbaar en uitgestald. En het smaakt nu al naar meer! Ik wil nog meer van die gezellige plankjes. 

En jij mama heb je ook ergens op een plankje of in een hoekje nog zo’n kladje liggen? Hup blaas dat stof er vanaf en ga er mee aan de slag. Je eigen ideeën uitwerken daar word je zo ongelofelijk happy van! 

Liefs,
Rachèl 


Hi ik ben Rachèl, getrouwd, mama van 2 lieverds. Druk, gezellig, ambitieus, extreem ongeduldig en zeer eigenwijs. Trotse eigenaar van dit fantastische platform! Let’s connect mama’s. xxx
Share the love!
Rachèl

Hoi ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Ik ben getrouwd en mama van Isis en Jamie. Gek ben ik op het moederschap en alles wat daar bij komt kijken. Ik hou van shoppen, choco, schrijven, lachen, plezier maken en volop genieten van het leven. Met een open houding bekijk ik de wereld en geniet ik van alles wat er op mijn pad komt.

Click Here to Leave a Comment Below

Naar boven

";