Een TikTok kinderfeestje is cool!

Krijspaleis
Op een gegeven moment krijgt je kleine spruit een leeftijd waarop een kinderfeestje als niet meer cool ervaren wordt. Ze worden groter en krijgen andere interesses. En bovendien een eigen mening. De fase van koekhappen, prinsessenparty of een bezoek aan een krijspaleis ligt inmiddels al ver achter mij. Niet heel erg trouwens. Die prinsessenparty vond ik nog wel schattig, maar ga maar eens met 8 jongens naar een krijspaleis. Daar kom je uitgeput vandaan. En met toeterende oren.
Maar waar worden die grote kids wel nog blij van? Waar kun je ze nog mee verrassen?

Toffe lifehacks
De schermpjes zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Onze kids weten niet beter. En ook hier in huis is het regelmatig een discussie punt. We hanteren schermtijd. Stellen die weer bij. Straffen door het afpakken van de mobiel. Het is bij jullie vast niet anders.
Ik las vroeger de Hitkrant en daar moest ik al mijn informatie vandaan halen. Mijn kids halen al hun informatie van TikTok. En eerlijk; mijn 12 jarige dochter heeft mij al heel veel toffe lifehacks doorgestuurd! Van make-up-organisers, tot groene smoothie recepten, de lekkerste cupcakes, wimper verlengende tips en tricks en de tip om je haar pluisvrij te krijgen met het gebruik van aluminium folie. Die laatste werkte voor geen meter, maar toch leuke info.

Never stop dancing
En dan de dansjes die voorbij komen. Ik kan mij voorstellen dat het voor onze kids toch enorm leuke entertainment is. Heerlijk dansen met je besties. Die nieuwe moves eigen maken. En kijken en hopen dat ook jouw video een keertje viral gaat. Wat een feest! Ik kan mij dus voorstellen dat een feestje waarbij TikTok centraal staat een extra dimensie aan je feest geeft. Als je zorgt voor een gevarieerd programma, dus ook offline activiteiten, denk ik dat een TikTok kinderfeestje een groot succes kan worden. Er is toch niks leukers dan samen met je vriendjes of vriendinnen te dansen en te zingen. Dat blijft leuk. Ongeacht je leeftijd. Zo beleefden wij 40+ ers recent nog een erg gezellig karaoke feestje! En ja daar zijn beelden van, maar die mogen noooiiiiittttt op TikTok.

Kinderfeestje

Viral
Mijn dochter wordt in mei alweer 13. TikTok is inmiddels echt haar hele wereld. En ook haar vriendinnen zijn er weg van. Ik ga eens informeren hoe ze dat zou vinden. Zo’n cool TikTok kinderfeestje. Wie weet verras ik haar ook nog en ga ik een bekende tiktokker boeken. Dan is haar feest helemaal compleet. Dan maak ik daar weer een leuke video van en ga ik eens proberen of deze Prachtige Mama viral gaat…
Genoeg inspiratie in ieder geval om er weer een prachtig feest van te maken. Zo heeft echt elke leeftijd zijn charme. En kan ik niet wachten om hier een tafel vol met gezellige, lachende, kwebbelende pubers te hebben. Dan is voor mij het feestje al meer dan geslaagd.

Liefs,
Rachèl
(Dit blog is een samenwerking)

Share the love!
Rachèl

Hi, Welkom op Prachtige Mama's. Ik blog over mijn leven als moeder en als vrouw. Gek op mijn gezin, vakanties naar Ibiza en een zwak voor toffe oorbellen. Verslingerd aan taal en marsepein taart. Leuk dat je hier bent. -x- Rachèl

Click Here to Leave a Comment Below