Een tipibed of autobed: heerlijk spelen en slapen!

Net zoals de meeste moeders hou ik ervan om te shoppen. Alhoewel ik niet altijd iets koop, vind ik het ook leuk om urenlang te speuren naar leuke spulletjes voor mezelf of de kids. Lekker inspiratie opdoen. Naast kleding en sieraden ben ik ook helemaal gek van leuke accessoires en meubeltjes. Niet alleen voor in mijn slaapkamer of de woonkamer, maar zeker ook voor de kinderen. Het is haast onvoorstelbaar wat er tegenwoordig allemaal verkrijgbaar is aan kindermeubelen. Met name met kinderbedjes is er zoveel mogelijk! Is jouw kindje toe aan een nieuw kinderbed? In deze blog vertel ik je alles over deze favoriet: een autobed voor de kinderkamer.

Waarom een autobed het perfecte kinderbed is

Natuurlijk zijn er tal van bedden welke je kunt kopen voor je kindje. Neem bijvoorbeeld een stapelbed, een autobed of een huisbed. Of wat dacht je van een halfhoogslaper, bijvoorbeeld met een toegevoegd bureau of een glijbaan? Kortom, er is van alles mogelijk.

Persoonlijk vind ik het belangrijk dat de kids zich geborgen voelen in hun bedje. Het is daarom belangrijk om een bed te kiezen wat de fantasie van je kleine prikkelt. Veel jongens houden van snelle auto’s. Een stoer kinderbed in de vorm van een auto is in dat geval de perfecte keuze.

Maar ook als je een dochtertje hebt, kan je haar verrassen met een autobed. Bijvoorbeeld in de vorm van een koets. Een bijkomend voordeel is dat dit type bed tal van speelmogelijkheden met zich meebrengt. Mijn kids worden hier misschien net iets te oud voor, maar een paar jaar geleden had ik het wel geweten hoor!

En het is dat we vorig jaar verhuisd zijn en al bedden hebben gekocht, maar ik zou nu zeker gaan voor dat knusse tipibed! Modern, stoer, een fijne plek waar ze naast het slapen ook kunnen spelen en lezen. Een bed dat mooi zou staan in ons strakke interieur. En een plekje die heerlijk eigen voelt voor je kinderen. Heerlijk om in zo’n knus bed gezellig de dag samen af te sluiten. Even een verhaaltje, nog een knuffeltje en dan de mooiste dromen dromen!

Wat is jouw favoriete kinderbed?

Wat vinden jullie? Een standaard eenpersoonsbed of toch liever iets geks zoals een autobed? Kies je liever voor eenvoudig of zie je wel de voordelen van verschillende speel- of opbergmogelijkheden?

Leuk om te horen waar jullie voorkeur naar uit gaat.

Liefs,
Rachèl
( Dit blog is een samenwerking tussen Emob.nl en Prachtige Mama’s)

Hi, ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Getrouwd en mama van 2 lieverds. Verder ben ik druk, extreem ongeduldig, eigenwijs & enorm ambitieus. Tevens heb ik een fanatieke oorbellen verslaving. Ook ben ik de trotse oprichter & eigenaar van dit fantastische platform. Let’s connect mama’s -X- 

Share the love!
Rachèl

Hoi ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Ik ben getrouwd en mama van Isis en Jamie. Gek ben ik op het moederschap en alles wat daar bij komt kijken. Ik hou van shoppen, choco, schrijven, lachen, plezier maken en volop genieten van het leven. Met een open houding bekijk ik de wereld en geniet ik van alles wat er op mijn pad komt.

Click Here to Leave a Comment Below

Naar boven

";