Feestoutfit & dance on the table!

Dancing shoes…

De champagne ligt al koud. De feestoutfit met glitters is in huis en mijn nieuwe laarsjes staan klaar om dit jaar dansend op de tafel af te sluiten!
Geen groot feest dit jaar, maar daarom zeker niet minder gezellig. Laten we flexibel zijn en meebuigen. Veerkracht tonen. En vooral kijken naar wat er allemaal wel kan! En een feestoutfit helpt zeker mee aan het feestgevoel.

Liefde
Wat wel kan is dit jaar afsluiten met de warmte van je eigen gezin om je heen. Je partner, je lieve kinderen en wellicht 1 of 2 lieve vrienden. Haal lekkere hapjes in huis, maak een feestelijk buffetje voor de kinderen. Speel een spelletje, voer mooie gesprekken en geniet volop. Het heeft geen zin om stil te staan bij alles wat niet kan. De situatie is er nu eenmaal. Laten we er maar gewoon het allerbeste van maken!

Feestoutfit

Just Dance!
Mijn tip: Put on your dancing shoes and dance like nobody is watching…
Mijn nieuwe toral laarzen staan hier al weken klaar op de kast. Wat dat betreft ben ik nog een beetje dat kleine meisje van vroeger…. Voor mijn verjaardag of voor kerst kreeg ik steevast een nieuwe jurk. En die mocht pas aan op de feestdag zelf. Nu…aantal jaren later…doe ik dat dus nog steeds. Heerlijk die voorpret. Mijn laarsjes staan te pronken op de kast en no way dat ik ze al voor de kerst aantrek. Ik hou ervan om zo de feestdagen extra feestelijk te maken. Het geeft op de dag zelf een speciaal gevoel. Ervaren jullie dat ook zo?

Dat heb ik met schoenen, maar ook met een fijn parfum of mooie lingerie. Bewaar het voor een speciale dag en het zal je later wanneer je het draagt altijd weer herinneren aan die ene leuke dag. Making memories. I love it.


Feestoutfit

Glitter = Life
Ik ben natuurlijk heel benieuwd hoe de Prachtige Mama de laatste dag van dit jaar gaat vieren. Sober of uitbundig (met inachtneming van de regels natuurlijk) Dansend op de tafel of netflixen op de bank? Welk type ben jij?

Toffe tips
En misschien ben je er helemaal nog niet over uit hoe je jezelf gaat kleden. Dan heb ik nog een aantal toffe tips voor je.
* Something old and something new: kijk in je kast wat je nog leuk kunt combineren. Mooie broek of een kokerrok die je al hebt combineren met een mooie, nieuwe blouse. Kies een glimmend exemplaar voor een extra feestelijk tintje!
* Kek jasje. Altijd goed. En die heb je vast wel in de kast hangen. Een mooi zwart colbert. Combineer hem met een mooie kanten top. Een glimmende ketting of een waanzinnig mooie broche. En klaar is je feestoutfit.
* The Little Black Dress. Deze kan natuurlijk altijd. Mooi Toral laarsje eronder en mama is klaar om te shinen!
Met de juiste schoenen of mooie laarsjes maak je natuurlijk elke outfit helemaal af.

En last but not least:

Enjoy
Geniet Prachtige Mama’s van de laatste dag van dit jaar. Maak er een feestje van op jouw eigen manier. Geniet van je geliefden. Drink champagne. Dans op die tafel en verheug je op 2021. Dat al je mooie wensen komend jaar mogen uitkomen.

Veel liefs,
Rachèl
(Dit blog is een samenwerking tussen Omoda en Prachtige Mama’s)

Share the love!
Rachèl

Hoi ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Ik ben getrouwd en mama van Isis en Jamie. Gek ben ik op het moederschap en alles wat daar bij komt kijken. Ik hou van shoppen, choco, schrijven, lachen, plezier maken en volop genieten van het leven. Met een open houding bekijk ik de wereld en geniet ik van alles wat er op mijn pad komt.

Click Here to Leave a Comment Below