Fijne feestdagen!

fijne feestdagen

Oh wat een jaar….
2020 is bijna voorbij en wat een bewogen jaar hebben we allemaal achter de rug. Een jaar die we nooit van ons leven meer gaan vergeten. Er is al zoveel over gezegd en over gesproken en hoewel ik het aan het einde van het jaar altijd heerlijk vindt om even achterom te kijken. Tijd om jullie fijne feestdagen te wensen.

Reflecteren.

Alle gebeurtenissen nog eens door mijn gedachten laten passeren. Een beetje sentiment. Kijk ik dit jaar toch veel liever vooruit!

Covid
Covid kwam in ons leven en ook in ons gezin werden we ziek. Ook mijn beide ouders werden besmet en gelukkig zijn we allemaal niet al te ziek geworden. Daar ben ik gigantisch dankbaar voor, want hoe anders had het kunnen aflopen. Ik heb zo veel zorgen gehad om mijn ouders. Slapeloze nachten van de stress. En ik ben zo waanzinnig moe geweest… Het laat je weer beseffen hoe fragiel we zijn en hoe enorm we toch moeten genieten van de tijd dat we hier rond mogen lopen.

Trots
Maar gelukkig komen er ook nog vele mooie gedachten voorbij aan 2020! Er waren voor mij persoonlijk zeker ook heel veel leuke momenten. Fantastische ontmoetingen. Mooie gesprekken. En ik heb dit jaar zo veel nieuwe, leuke mensen mogen ontmoeten!!! In maart heb ik Prachtige Mama’s verbonden aan Oriflame en dat bleek een gouden match.

Wat ben ik trots op de groei die ik dit jaar heb mogen maken! Met dank aan jullie; mijn volgers. Die trouwe klanten werden en sommige vonden mijn stap zo leuk dat ze zelfs collega’s werden. In no-time werd ik team-manager en daar ben ik elke dag zo blij mee!

Nooit te oud om te leren
Een bak aan kennis heb ik opgedaan dit jaar. Op het vlak van beauty-producten en make-up producten, maar ook op het vlak van sociale media. Hartstikke leuk om elke dag weer nieuwe dingen te leren. Ik kan er 24/7 mee bezig zijn, want ik ben echt verslingerd aan deze job!

2021
Ik kan ook niet wachten om 2020 af te sluiten. Om te proosten op het nieuwe jaar en reikhalzend uit te kijken naar wat 2021 ons gaat brengen. Ongetwijfeld komen daar ook weer tegenslagen, maar ook daar komen we samen weer doorheen.
Omring je met de juiste mensen (people who feel like sunshine). Geniet, werk hard en volg al je dromen! Je bent tot zo veel in staat.

People who feel like sunshine


En haal alles in wat dit jaar niet kon door gaan. Dan denk ik aan uitjes, etentjes, vakanties, maar veel meer nog aan ontmoetingen met mijn favoriete mensen. Aan elkaar omhelzen en knuffelen en niet meer loslaten. Gewoon weer een ongedwongen omgang met elkaar. Weg met die 1,5 meter.

Fijne feestdagen
Hierbij wil ik jullie enorm bedanken voor het volgen. Onwijs bedankt voor al jullie bestellingen!!! Weet dat ik bij elke nieuwe bestelling nog steeds een klein vreugdedansje doe 🙂 En dat ik me elke dag realiseer dat ik dankzij jullie dit leuke werk kan/mag doen.
Ik wil je enorm fijne feestdagen toewensen.

Geniet er maximaal van. Denk niet aan wat allemaal niet kan, maar denk in mogelijkheden. Ooit halen we alles wat nu niet kan in. En echt, ik kan ook niet wachten op dat moment…
Nog heel even ….daar is hij weer…. GEDULD!

Fijne feestdagen! Eet lekker veel. Voorlopig loop je toch nog in die joggingbroek in je lockdown periode. Neem een glaasje extra en proost op 2021. Die wordt namelijk helemaal fantastisch!!!!!!!

Veel liefs,

Rachèl

Share the love!
Rachèl

Hoi ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Ik ben getrouwd en mama van Isis en Jamie. Gek ben ik op het moederschap en alles wat daar bij komt kijken. Ik hou van shoppen, choco, schrijven, lachen, plezier maken en volop genieten van het leven. Met een open houding bekijk ik de wereld en geniet ik van alles wat er op mijn pad komt.

Click Here to Leave a Comment Below