Geboortekaartjes op maat

Mijn naam is Sacha Oostrom-Holla, ik woon samen met Jelle en onze dochters Minne en Juula ( 3 ) in Alphen aan den Rijn. Sinds 10 jaar maak ik geboortekaartjes op maat. Bewust niet heel commercieel, om zo voor ieder kaartje de tijd te nemen dat het verdient.

DE MOGELIJKHEDEN…………Zijn eindeloos!Een foto gebruiken, een kaartje in de stijl van de kinderkamer, een gave knuffel waar je iets mee wil, dat leuk behangetje van de babykamer? Noem het maar op! Allemaal eventuele inspiratiebronnen voor jullie eigen persoonlijke kaartje!Hoe ga ik ter werk?

Tijdens een eerste vrijblijvende kennismaking leg ik uit wat ik voor jullie kan betekenen. Ik stel veel vragen over de kinderkamer, lievelingskleuren en alle andere onderwerpen die jullie belangrijk vinden om te verwerken in het kaartje. Hoe beter ik een gevoel kan krijgen bij jullie wensen, hoe beter de eerste opzet wordt. Aan de hand van deze informatie ga ik aan de slag en krijg je van mij binnen de afgesproken periode een eerste opzet. Vaak gaan we een avond samen achter de computer zitten om wat laatste knopen door te hakken. Ik ga in ieder geval door totdat jullie helemaal tevreden zijn met het resultaat!

Leuke aanbieding!

Bestel je voor 31 0ktober 2016 je kaartje bij sasontwerpt.nl onder vermelding van: “ACTIE PRACHTIGE MAMA’S’ dan krijg je de enveloppen cadeau van mij. ( voorwaarden; je besteld de kaartjes voor 31 oktober 2016. Je kindje mag natuurlijk wel later geboren worden. Aan het bedrag van de enveloppen zit een maximaal bedrag van 45 euro ) .Groetjes,Sacha Website: link

Share the love!
Rachèl

Hoi ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Ik ben getrouwd en mama van Isis en Jamie. Gek ben ik op het moederschap en alles wat daar bij komt kijken. Ik hou van shoppen, choco, schrijven, lachen, plezier maken en volop genieten van het leven. Met een open houding bekijk ik de wereld en geniet ik van alles wat er op mijn pad komt.

Click Here to Leave a Comment Below

Naar boven

";