De gepersonaliseerde sleutelhanger is een perfect klein cadeautje

Klein cadeautje
Vorige week viel het perfecte, kleine cadeautje op mijn deurmat. Een gepersonaliseerde sleutelhanger van Bella Mia!
Als Prachtige Mama van Isis en Jamie ben ik natuurlijk een enorm trotse moeder. Ik was dan ook aangenaam verrast om dit leuke cadeautje met de namen van mijn kinderen te ontvangen.

Bijzonder
Die gaat aan de sleutelbos en nooit meer er vanaf. Hartstikke leuk om nu elke dag bij me te dragen en de kinderen vinden het zelf ook helemaal leuk. Dat blijft toch bijzonder om je eigen naam op een voorwerp te zien staan. En aan de sleutelbos kunnen ze hem elke dag even bewonderen. Een sleutelhanger graveren, daar draaien ze bij Bella Mia hun hand niet voor om. Kijk zeker even naar alle andere ontwerpen, want er is genoeg keuze.

Aandacht
De sleutelhanger was erg mooi verpakt. Een chique, zwart doosje waarin een mooi cadeau-zakje zit met daarin de sleutelhanger. Wanneer je de gepersonaliseerde sleutelhanger vast hebt, valt direct op dat het van een mooie, zware kwaliteit is. Geen goedkoop prulletje! Ik hou er van als er aandacht aan een product wordt besteed. En als ik een cadeautje geef, dan moet het ook echt een cadeautje zijn. Daar is bij Bella Mia goed over nagedacht. De verpakking maakt dit leuke cadeautje echt helemaal af.

gepersonaliseerde sleutelhanger

Aanrader
Erg leuk cadeautje dus. Voor jezelf, je zus, je partner en zeker ook voor een trotse opa en/of oma. Zo leuk om alle namen van de kleinkinderen aan te hangen.
Bij Bella Mia wordt alles met de hand gemaakt. Je ontvangt er een goede, persoonlijke service en ze hebben snelle levertijden. Een aanrader dus!

Winactie
Wie ga jij verrassen met zo’n gepersonaliseerd cadeautje?
Hou mijn sociale media kanalen goed in de gaten, want er volgt nog een hele leuke winactie voor jullie.

Liefs,
Rachèl

Share the love!
Rachèl

Hi, Welkom op Prachtige Mama's. Ik blog over mijn leven als moeder en als vrouw. Gek op mijn gezin, vakanties naar Ibiza en een zwak voor toffe oorbellen. Verslingerd aan taal en marsepein taart. Leuk dat je hier bent. -x- Rachèl

Click Here to Leave a Comment Below