Happy met de leukste Lente Laarzen

Hij hangt in de lucht….
De lente.
En oh wat hebben we daar allemaal naar uit gekeken. Er leek maar geen einde te komen aan die lange, druilerige winter. En met het hele Corona gebeuren duurde het extra lang dit jaar. De kinderen hoopten nog heel hard op een berg sneeuw, maar ik hoopte vooral dat de winter razendsnel voorbij zou zijn. Het kon me niet snel genoeg gaan. Ik ben er voorstander van om op 2 januari lekker de lente in te luiden. Kaarsjes de deur uit. De deuren open. Zon naar binnen en zelf naar buiten zonder jas en met zonnebril. Heerlijk! Tijd voor de leukste Lente Laarzen.

Ik denk dat de lente wel mijn favoriete seizoen is. Alsof je de wereld na een koude periode weer opnieuw ontdekt. De natuur komt weer langzaam tot leven. Alles wordt weer mooier. De kansen hangen in de lucht. Mooie tijd ook om veranderingen door te voeren.

De mensen op straat zijn ook veel aardiger wanneer het zonnetje weer lekker schijnt. De mondhoeken krullen meer omhoog. Fijn! Maakt het leven toch een stuk gezelliger. En nu we eindelijk van de mondmaskers af zijn, kun je maar beter een stralende glimlach met de wereld delen.

Stralende glimlach

En bij het ontluiken van de lente, schreeuwt mijn garderobekast altijd om nieuwe dingen. Na al dat zwart en dikke truien en vesten wil ik weer overstappen op lichte kleuren. Vrolijkheid in de kast. Tijd voor een fijne lente garderobe. Even kritisch door de kast. Wat is nog leuk? Wat past er nog? (hallo Corona kilo’s)
En wat kan er nu echt weg.

Gelukkig hebben we tegenwoordig sociale media. Je hoeft niet meer uren de stad in om te ontdekken wat de nieuwe trends zijn. Een rondje op Instagram en je bent weer helemaal up-to-date. Dan kun je voor jezelf al bepalen welke items je wilt hebben voor de komende tijd. Maak je online een voorselectie en plan je daarna een heerlijke shop dag in met een vriendin. Heerlijk een leuke stad afstruinen, maar dan kun je wel doelbewust op pad. En is er nog genoeg tijd over voor een wijntje op een terras.

Ik zie veel lichte kleuren voor het komende seizoen. Altijd mooi en prachtig om daar alles op af te stemmen. Broek, blouse, laarzen, sieraden, zonnebril. Zo mooi als het bij elkaar past.

En daarnaast als mooi contrast zie je ook veel felle kleuren. Mijn oog is al gevallen op een appeltjes groene pantalon. Ook super leuk voor deze lente. Juist weer heel leuk met een paar helder witte gympen.
Die gympen zijn als Prachtige Mama een onmisbaar item geworden.

Maar ik had mijn oog vooral laten vallen op deze beauty’s van Omoda. Ze zijn van het merk Toral.
Ik heb deze gekozen, omdat je daarmee direct een lente-look creëert. Ook als het eigenlijk nog wat fris is, dan juist zijn deze mooie laarzen een aanwinst. Ze staan hier in mijn walk-in-closet te pronken. Te wachten op dagen vol zon. Te trappelen voor nieuwe avonturen. Middagen op een zonnig terras. Avond wandelingen over een boulevard. Te wachten op een borrel met vriendinnen.

Ze staan klaar om met mij op pad te gaan. Kom maar op lente. Ik ben klaar om veel mooie herinneringen te maken.

Liefs,

Rachèl
(Dit blog is een samenwerking tussen Omoda en Prachtige Mama’s)

Share the love!
Rachèl

Hi, Welkom op Prachtige Mama's. Ik blog over mijn leven als moeder en als vrouw. Gek op mijn gezin, vakanties naar Ibiza en een zwak voor toffe oorbellen. Verslingerd aan taal en marsepein taart. Leuk dat je hier bent. -x- Rachèl

Click Here to Leave a Comment Below