Hemd voor Hem

In de kledingkast van mijn man hangen wel 30 overhemden. Ze zijn allemaal wit of blauw. En als je heel goed zoekt, vind je nog ergens in een verstopt hoekje een zwart en een roze exemplaar. De laatste werd aangeschaft voor een bruilof, dus 1 maal gedragen. Het zwarte exemplaar werd aangeschaft in het kader van “treed eens uit je comfortzone”.

De man (mijn man dus) heeft een zeer goede smaak qua kleding. Hij houdt van netjes, een goede, strakke snit en komt graag stylish verantwoord voor de dag. En ik hou ervan. Ik ben er van overtuigd dat het overhemd het verschil maakt tussen de jongens en de mannen.En geef mij dus maar de man!Zo’n kraakhelder wit overhemd heeft dus zeker ook mijn voorkeur! Je komt gewoon altijd goed gekleed voor de dag. En op een goede jeans staat het ook nog eens waanzinnig sexy!

Waar ik echter niet van hou is de hoeveelheid strijk die deze kledingkeuze van manlief met zich meebrengt. Een t-shirt daar ben je zo mee klaar, maar wil je een overhemd behoorlijk strijken dan ben je echt wel even bezig. En niet strijken, dat vind ik dus echt not done. Gekreukte kraagjes, daar gruwel ik dus echt van.

Maar lieve, prachtige mama’s ik heb goed nieuws!Er bestaan dus ook mooie, zeer kwalitatieve, moderne, goed gesneden, STRIJKVRIJE overhemden! Wat een ontdekking. Ik vond deze fantastische overhemden op de site van Hemd voor Hem. Ze hebben volop keuze. Natuurlijk wit en blauw, maar ook veel andere mooie kleuren. En wat voor mijn man echt een uitkomst is; ze hebben ook overhemden met extra lange armlengte!

Heel fijn als je 1,93 m. meet. Het aanbod bij Hemd voor Hem is zeer divers en zo hebben zij voor elke man een goed passend overhemd. Of je nu houdt van iets losser, strak gesneden, etc. Je vindt het allemaal in de webshop. En let ook op de mooie details die in de overhemden verwerkt zijn.

Hemd voor Hem heeft nu een toffe actie met de Michaelis overhemden: 2 voor €99!

Leuk voor kerst! En jij hoeft niet meer te strijken; win-win situatie!

Dus loop jij ook graag naast een man in overhemd. Kijk dan snel eens op de site. Of tip manlief zelf even. Bij Hemd voor Hem beloven ze voor elke man het geschikte overhemd te hebben. Zoals wij vrouwen ook soms heel lang moeten zoeken naar de perfecte LBD (little black dress). Zo wil de man ook hèt perfecte overhemd aan.Misschien is dat perfecte overhemd wel 1 muisklik van je verwijderd. Neem snel een kijkje. Voor welke gaan jullie? Liefs,Rachèl

Rachel

Share the love!
Rachèl

Hi, Welkom op Prachtige Mama's. Ik blog over mijn leven als moeder en als vrouw. Gek op mijn gezin, vakanties naar Ibiza en een zwak voor toffe oorbellen. Verslingerd aan taal en marsepein taart. Leuk dat je hier bent. -x- Rachèl

Click Here to Leave a Comment Below