Het mooiste voor eronder. Mijn 3 favoriete sets!

Nu de lente dan officieel begonnen is, snak ik altijd naar iets nieuws in de kast! Weg met al die donkere, dikke kleding. Het mag allemaal weer wat luchtiger en vrolijker. Tijd voor lichte kleuren.

De mode voor het komend seizoen is lekker vrouwelijk. We zien veel kant en de blote schouders mogen gezien worden. Belangrijk dus om te beginnen met de juiste lingerie. Uiteraard spelen de lingerie leveranciers ook in op het huidige modebeeld en zien we ook bij de lingerie veel kant. Het mag dus lekker vrouwelijk zijn meiden. En als je dan toch een mooie top draagt, geef er dan een extra mooi detail aan en laat dat speciale bh-bandje gewoon zien. Het mag tegenwoordig.

Degene die mij alles wist te vertellen over de nieuwste trends op lingerie gebied is Annabelle van Dessous Lingerie in Alphen aan den Rijn. Zij verkoopt een ruim aanbod van de aller mooiste sets en zij weet voor elke vrouw (en dus ook elke maat, figuur etc. ) een passend advies te geven. Het leek een ware “snoepwinkel” waarin ik rond mocht kijken. Samen met Annabelle koos ik mijn 3 favoriete sets. Stuk voor stuk vrouwelijk en helemaal volgens de laatste trends!
Kijk je mee?

Set A: Mai in Pearly Pink

 

 

Het merk Marie Jo kiest dit seizoen voor mooie pastel tinten. Deze in oud roze gecombineerd met het groene kantje was meteen een van mijn favorieten! Vrouwelijk, stijlvol en toch zeer sexy. Marie Jo combineert een mooi kantje met een gladde cup. Zo is je bh ook in de zomer onder een dun stofje goed te dragen. Ook hierbij zie je weer de mooi afgewerkte bh-bandjes terug. En deze mogen zeker gezien worden. Een Prachtige set voor de zelfbewuste vrouw.
Handig als je hem praktisch wilt gebruiken onder een gladde top. Je ziet hier dat het dus wel spannender kan dan zo’n set in een nude tint.
De bh laat zich ook heel mooi combineren met de kanten shortjes van Hanky Panky. Deze zijn van super fijne stretch kwaliteit en zitten dus als gegoten.

 

Set B: De Jane in ivoorkleur

 

Op naar de zomer. Dat is wat ik denk als ik deze mooie set in ivoorkleur zie. Prachtig op een zongebruinde huid. Ook deze set van Marie Jo is 1 van mijn favorieten. Ook hierbij zie je weer de gladde cup, gecombineerd met mooi vrouwelijk kant. De sets zijn allemaal te combineren. Je kunt dus zelf kiezen uit een bh met een string of een hipster of mooie kanten slip. Net waar jij je prettig in voelt.
Deze set is romantisch en verleidelijk en verkrijgbaar in diverse zoete lentekleurtjes! Ik koos voor ivoorkleur, maar ik kan je zeggen dat het erg lastig kiezen is uit al dat moois…..

 

 

Set C: Prachtige zwarte set van Marie Jo

 

 

 

Hoewel ik die pastel tinten ontzettend mooi vind staan, houd ik toch ook altijd een grote liefde voor zwart. Dit zie je terug in mijn kleding keuze en dus ook in mijn lingerie keuze. Dus bij mijn 3 favorieten kon een zwarte set toch echt niet ontbreken. Het fijne aan een zwarte set vind ik dat ik het met alles kan mixen en matchen. Mijn halve lade ligt er al mee vol, dus combineren is dan gemakkelijk. Zwart kan ook prima in het voorjaar en in de zomer. Je ziet dat de sets wat minder “zwaar” worden. De bh’s mogen ook transparant tegenwoordig en ook hier zie je veel kant!
I love it.
Dus naast de lichte, zoete kleurtjes vind ik deze zwarte set een mooie tegenhanger. Perfect voor onder je little black dress, die hopelijk snel weer uit de kast kan.

 

 

Ik had nog wel uren kunnen ronddwalen bij Dessous Lingerie, want ik was nog lang niet uitgekeken. Woon je in Alphen aan den Rijn? Stap dan zeker eens naar binnen. Annabelle staat klaar om je te adviseren, zodat ook jij een mooi passende set kunt vinden.

Nog 1 laatste tip die ik jullie niet wil onthouden:
De kanten hemdjes van Hanky Panky uit New York!
Deze MOET je jezelf eigenlijk gewoon cadeau doen. Door de stretch zitten ze heerlijk comfortabel en hebben ze de perfecte pasvorm. Kant is helemaal van nu, dus je kunt hem als hemdje dragen, maar zelfs ook als bovenkleding. Een hele mooie aanvulling op je lingerielade. En gecombineerd met zo’n stoere gestreepte short kun je er ook zo nog mee naar het strand! Verkrijgbaar in diverse fijne kleurtjes.

Voor wat betreft mijn top 3….let goed op, want ik mag 1 setje van Marie Jo of Prima Donna weg geven. (bh + slip/string naar keuze)
Like alvast de Facebook pagina van Dessous en let aanstaande zondag goed op. Dan komt deze gave winactie voorbij!

Welke set is jouw favoriet?

Liefs,
Rachèl
(dit blog is een samenwerking tussen Dessous Lingerie en Prachtige Mama’s)

 

Share the love!
Rachèl

Hi, Welkom op Prachtige Mama's. Ik blog over mijn leven als moeder en als vrouw. Gek op mijn gezin, vakanties naar Ibiza en een zwak voor toffe oorbellen. Verslingerd aan taal en marsepein taart. Leuk dat je hier bent. -x- Rachèl

Click Here to Leave a Comment Below