Het perfecte overhemd voor je man.

Draagt jouw partner ook met regelmaat een overhemd? Wellicht gerelateerd aan zijn werk? En heeft hij het perfecte overhemd inmiddels al gevonden? Of is hij nog steeds een beetje zoekende? Wellicht heb ik een goede tip. En hij hoeft er de deur niet voor uit. Ik werd namelijk blij verrast door de heren van Overhemden.com.

Zij beweerden hèt perfecte overhemd te kunnen leveren voor mijn man. Zonder dat ze hem daarvoor hoefden te zien.
Eerlijk gezegd had ik enigszins mijn twijfels. Een overhemd online bestellen? Als dat maar goed zou gaan. Manlief is nogal van het type veeleisend en zeer kritisch. Hij heeft een aantal favoriete merken en wijkt daar eigenlijk nooit vanaf.

Gelukkig maakte hij voor Prachtige Mama’s een uitzondering. De heren van Overhemden.com vroegen mij het (over-) hemd van mijn lijf en nadat ik alle maten had opgemeten en door gemaild was het wachten op het pakketje met dat perfecte overhemd!

Noem jij het trouwens overhemd of zeg jij blouse? Toen ik nog in Limburg woonde noemde iedereen het overhemd een blouse. Zelf was ik eigenlijk in de veronderstelling dat een overhemd voor een man is en dat je het bij een vrouw een blouse noemt. Ik snuffelde even op Wikipedia en daar leerde ik dat alle blousen toch echt overhemden zijn. Nieuwsgierig? Lees maar even hier hoe het nou precies zit.

Enfin, het pakketje arriveerde een dag later al en zowel mijn man als ik waren echt blij verrast! Het overhemd was helder wit. Dat was al de allereerste plus. Het was van een enorm fijn materiaal. Niet dat harde, stugge katoen, maar het voelde glad en lekker. En uit het pakketje rolde een reep Tony’s Chocolonely. Ik hoef jullie niet uit te leggen wat een dikke plus dat opleverde.

Het oog wil ook wat, maar Prachtige Mama’s het gaat hier natuurlijk om de pasvorm. Zo’n overhemd moet als gegoten zitten. Alleen dan maken de kleren DE MAN!

Nadat ik de choco even goed verstopt had, riep ik manlief dat het pakketje binnen was. Hij keek, hij keurde, hij voelde aan de stof. Nou sprak hij. Dit kon wel eens goed zijn…

Het overhemd dat was uitgekozen voor mijn man is van het merk Jacques Britt. Een merk dat kwaliteit overhemden levert. En het merk richt zich op de kieskeurige klant. De man die geen genoegen neemt met minder en die gaat voor een perfecte pasvorm. Niets meer en niets minder. Bovendien zoekt mijn man altijd naar een slim fit overhemd. Die passen het beste bij zijn lijf. Dit was een ideale match dus!

Tijdens de borrel dat weekend ging het nieuwe overhemd aan. Mijn man is er echt heel blij mee. Het merk was voor hem nog onbekend, maar it suits him! Ik weet zeker dat hij snel een blauwe variant gaat bijbestellen. Of zal hij nu hij van merk is gewisseld ook eens van kleur wisselen. We gaan het zien…..

Liefs,
Rachèl

(Dit blog is een samenwerking tussen Overhemden.com en Prachtige Mama’s)
Share the love!
Rachèl

Hi, Welkom op Prachtige Mama's. Ik blog over mijn leven als moeder en als vrouw. Gek op mijn gezin, vakanties naar Ibiza en een zwak voor toffe oorbellen. Verslingerd aan taal en marsepein taart. Leuk dat je hier bent. -x- Rachèl

Click Here to Leave a Comment Below