Home sweet Home

Wat een heerlijk vakantie plaatje is dit. Het is nog maar de vraag of we deze zomer wel op vakantie kunnen. We wachten de adviezen van de experts maar af. Meer kunnen we niet doen. We hebben het helaas niet zelf in de hand.

Wat we wel zelf in de hand hebben is het thuis zo gezellig mogelijk proberen te maken. De extra tijd die we nu hebben met onze geliefde en onze kinderen. Even alle aandacht en alle tijd voor elkaar. Laten we proberen om het zo leuk mogelijk te maken voor iedereen.

Hier hebben we de afgelopen weken ook enorm veel spelletjes samen gedaan. We gingen basketballen in de tuin. En we houden gezellige borrel uurtjes (natuurlijk met limonade voor de kids), maar met lekker gevulde borrelplanken en een lekker wijntje.

Dan proosten we met elkaar op het leven!

Het is dan altijd weer aftellen wanneer de 1e beker limonade weer omgaat….. Herkenbaar Prachtige Mama’s? Sommige fases gaan voorbij, maar de omgevallen-limonade-plak-fase is een blijvertje!
Oplossing: een gezellig tafelzeil. Hiervoor kun je terecht bij Tafelzeil Online. Allerlei leuke dessins en je kunt hier ook terecht voor raamfolie.
Zo’n tafelzeil is in tegenstelling tot een tafelkleed gemakkelijk af te nemen met een vochtige doek. En dus geen probleem voor je houten tafel. Ik spreek regelmatig ouders van pubers en geloof me; de fase blijft! De limonadesiroop maakt plaats voor cola, maar de omvallende bekers die blijven overeind (of juist niet…)

Op Facebook komen enorm veel tips voorbij hoe je deze intelligente lockdown het beste doorkomt.
Graag wil ik zo’n leuke tip met jullie delen.

Thema-avond

Plan een leuke thema-avond. Aangezien onze vakantie naar ons geliefde Italië waarschijnlijk in het water valt, gaan we hier voor de Italiaanse avond. We maken met de kids zelfgemaakte pizza’s. Mijn man maakt zijn befaamde bruschetta’s als voorafje. En ik zorg (lees: bestel) de tiramisu als toetje. Een fles Limoncello ligt hier standaard in de vriezer. Gezellig Italiaans muziekje op en je thema-avond is bijna compleet.
Bijna!!!
Nog 1 essentieel onderwerp.

Dit ontzettend leuke, geruite tafelzeil. Je koopt hem bij Tafelzeil Online. Hiermee maak je de avond helemaal compleet. Ik weet zeker dat jullie je in Italiaanse sferen gaan begeven. Toevallig nog een olijfboom in de tuin? Hup, sleep naar binnen en nip onder die olijfboom aan je limoncello.

Heel veel plezier allemaal.

Ciao Bella!

Liefs,

Rachèl
(Dit blog is een samenwerking tussen Tafelzeil Online en Prachtige Mama’s)

Hi, ik ben Rachèl . Getrouwd en mama van 2 lieverds. Verder ben ik druk, extreem ongeduldig, eigenwijs & enorm ambitieus. Tevens heb ik een fanatieke oorbellen verslaving. Ik ben de trotse oprichter & eigenaar van dit fantastische platform. Let’s connect mama’s -X- 

Share the love!
Rachèl

Hoi ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Ik ben getrouwd en mama van Isis en Jamie. Gek ben ik op het moederschap en alles wat daar bij komt kijken. Ik hou van shoppen, choco, schrijven, lachen, plezier maken en volop genieten van het leven. Met een open houding bekijk ik de wereld en geniet ik van alles wat er op mijn pad komt.

Click Here to Leave a Comment Below