Met de trein reizen; leuk en nog gratis ook!

Volgende week start in deze regio (Zuid-Holland) de Herfstvakantie. Je zou het niet zeggen met die warme temperaturen buiten, maar het is toch echt zo.
De uitgelezen kans om er lekker met de kinderen op uit te gaan. En met deze zonnige dagen is het nog leuker om samen met je gezin iets te ondernemen!

Trein
Ik moet eerlijk toegeven dat ik veel te weinig met de trein reis. De auto staat voor de deur en dat vind ik vaak gemakkelijker. Jammer eigenlijk, want de kinderen vinden het zo ontzettend leuk om met de trein te reizen! Voor hun is zo’n ritje echt 1 groot avontuur. En misschien is het juist wel specialer voor ze, omdat we het niet heel vaak doen.

 

Magisch
Het heeft toch iets “magisch”de trein. Vooral zoonlief is altijd erg onder de indruk van die grote, gele snelheidsduivel. Driftig wordt er een plekje bij het raam uitgezocht en als we dan op de BESTE plek zitten maken de voorbijrazende vergezichten enorme indruk. De rugzakjes gaan open, er worden spelletjes gedaan en natuurlijk iets lekkers gesnoept. De tijd raast net zoals het landschap voorbij en voor je het weet ben je al op de plek van je bestemming. Ideaal.

Uitstapjes
Hebben jullie al leuke plannen voor deze vakantie?
Ga je naar het bos, of een dierentuin? Lekker nog een keertje wandelen op het strand of misschien neem je ze wel mee naar het museum?
Of op reis naar een leuke stad. Ook dit is leuk om met de trein te doen. Je stapt uitgerust en wel hartje centrum uit. Geen gedoe met het zoeken naar een parkeerplek.
Wat ga jij ondernemen met de kids? Leuke tips zijn welkom.

Mocht je nu van plan zijn om met de trein te gaan reizen. Kijk dan even op de site van goedkoop-treinkaartje.nl
Hier vind je namelijk tal van aanbiedingen en zo kun je jouw treinreis voordeliger maken. Zeker de moeite waard om even op te kijken.
Voor je kinderen (leeftijd 4 tot 11 jaar)  kun je er gratis het kids vrij abonnement aanvragen. Zij reizen dan gratis met je mee naar de leukste bestemmingen!

De voordelen van het reizen met goedkoop-treinkaartje.nl:

  • Geldig tijdens de spits
  • Geldig bij alle vervoerders
  • Kinderen krijgen een eigen OV Chipkaart
  • 34% korting in tram, metro en bus.
  • Kinderen reizen gratis mee. Ook naar België en DuitslandLaat die vakantie maar komen. Wij gaan plannen maken en de aller leukste reisjes en bestemmingen uitzoeken. Maar dat we per trein gaan. Dat staat vast. Alvast een hele fijne vakantie Prachtige Mama’s. Ik kijk uit naar jullie tips!Liefs,
    Rachèl

    (p.s. dit blog is een samenwerking tussen goedkoop-treinkaartje.nl en Prachtige Mama’s) 

 

Share the love!
Rachèl

Hi, Welkom op Prachtige Mama's. Ik blog over mijn leven als moeder en als vrouw. Gek op mijn gezin, vakanties naar Ibiza en een zwak voor toffe oorbellen. Verslingerd aan taal en marsepein taart. Leuk dat je hier bent. -x- Rachèl

Click Here to Leave a Comment Below