Ibiza, here I come!

Yes, na jaren er van dromen is het nu bijna zover. De tickets zijn geboekt, de accommodatie is geregeld. De huurauto is gereserveerd en mijn reisgezelschap staat te springen! We zijn er (bijna) helemaal klaar voor!!!

Er rest nog maar 1 ding…het zo efficiënt mogelijk inpakken van onze koffer. Vinden jullie dat ook zo lastig? Wat MOET er nu in je koffer zitten? Welke outfits zijn essentieel voor een geslaagde vakantie met vriendinnen.
Ik nam mijn trolley mee naar Mirella (eigenaresse van Tof en van Gaaf ) en vroeg haar om deskundig advies. Een rondje door haar leuke kleding zaak en het koffertje was in no time gevuld. Kijk je mee? 

Om te beginnen zocht ik een set uit voor de heenreis. Dan vind ik het vooral belangrijk dat het comfortabel is en lekker zit! En dat het te combineren is met mijn witte gympen, want koude voeten in het vliegtuig vind ik vreselijk. Deze rok kun je met alles combineren. Ik zorg voor een top en slippers in mijn handbagage. Zo kan ik bij aankomst mijn outfit direct omtoveren tot een luchtige set! Hopelijk staat er daar minder wind, dan vliegen die leuke oorbellen niet alle kanten op 🙂 

Op Ibiza
Dan denk je toch aan zon, zee & strand. Mooie baaitjes. Heerlijke terrasjes. Zonnebril op en lekker genieten van al het moois dat er te zien is. Wat ik zelf graag draag dat zijn jurkjes. Het fijne hiervan vind ik dat je dan meteen helemaal klaar bent! Mooi vrouwelijk en gemakkelijk, want je hoeft niet te zoeken welke top op welke rok staat. Met 1 item ben je direct klaar. Wel natuurlijk even goed af stylen met wat leuke accessoires. Zo maak je de outfit helemaal naar je eigen smaak. Deze jurkjes gaan in ieder geval mee. Je trekt ze overdag lekker aan met een slippertje en in de avond met een sleehak eronder kunnen ze prima aan naar een restaurant, terrasje of een gaaf feest! 

Wat er verder nog mee gaat? 
Een short met een mooi hemdje
Leuke tops & een jeansrokje 
Slippers & sleehakken
Klein tasje & een strandtas 
Strandjurkje & een wat netter jurkje 
Natuurlijk een hele berg accessoires
Haarbanden (lekker je haar omhoog, haarband en je ziet er toch tof uit) 
Verschillende riemen. Hiermee tover je van bijvoorbeeld een simpel zwart jurkje steeds een super  leuke outfit. Met zo’n leuke, gevlochten gele riem of met een rotan exemplaar. Zo geef je 1 jurkje met een enkele toevoeging een totaal andere look! 

Dan nog even afstemmen dat mijn vriendinnen en ik niet alle 3 hetzelfde meenemen. 
En dan denk ik dat deze “prachtige” mama’s er klaar voor zijn! Vertel me eens. Welke outfit vind jij nou het leukste? 

Heb jij nog advies nodig voor jouw koffertje? Raadpleeg dan ook de meiden van Tof en/of Gaaf even. Ze adviseren je heel graag.
En zoek je bij je outfits nog leuke haarbanden, riemen, oorbellen, tasjes etc…dan weet je dat je bij Prachtige Mama’s aan het juiste adres bent! Het inpakken van je koffer moet nu geen probleem meer zijn. Heel veel shop en inpak plezier. 

Liefs,
Rachèl 

Mirella van Tof & Gaaf.
Rachèl van Prachtige Mama’s 
Fotocredits: Renate van Talk about Style 

Share the love!
Rachèl

Hi, Welkom op Prachtige Mama's. Ik blog over mijn leven als moeder en als vrouw. Gek op mijn gezin, vakanties naar Ibiza en een zwak voor toffe oorbellen. Verslingerd aan taal en marsepein taart. Leuk dat je hier bent. -x- Rachèl

Click Here to Leave a Comment Below