Bruisend kinderfeestje, gewoon bij je thuis!

HELP! Jouw zoon of dochter is binnenkort jarig en dat betekent dat jij weer een kinderfeestje thuis moet regelen. Maar weet je niet hoe en waar je moet beginnen? Levert de voorbereiding met name stress op en zie je op tegen het feestje? Dat hoeft niet. Een kinderfeestjes thuis is juist heel leuk. Laat ons jou helpen. Wij nemen je veel uit handen en zo kun je heerlijk genieten van deze bijzondere dag. Zonde om hierover in de stress te raken.

LIMONADE MET PRIK HELPT JE MET EEN COMPLEET DRAAIBOEK EN GOEDGEVULD FEESTPAKKET.

Hiermee kan iedereen, ook jij, een tof kinderfeestje organiseren. Zonder stress en zonder dat het veel tijd kost. Prachtige Mama’s hebben het namelijk al druk genoeg.

Limonade met prik ontwerpt draaiboeken voor kinderfeestjes in de meest uiteenlopende thema’s zoals ;

  • unicorns
  • brandweer
  • de ruimte
  • voetbal
  • tropische flamingo’s etc.

En zo is er voor elk kind wel een leuk thema te vinden. Genoeg variatie.
In de draaiboeken staat een volledig programma inclusief tijdsplanning voor het feestje en uitgebreide uitleg van alle activiteiten en spelletjes. Ook vind je er tips voor de aankleding, ideeën voor hapjes en traktaties, de uitnodiging en voor een bedankje. Ouders hoeven dus zelf niks meer te bedenken.

Naast draaiboeken stelt Leonie ook feestpakketten samen. Hierin zit uiteraard het draaiboek, maar daarnaast ook alle benodigdheden voor de activiteiten en spelletjes, de aankleding, een uitnodiging enz. Kortom, ouders hoeven amper nog boodschappen te doen en zijn bijna geen tijd kwijt aan de voorbereidingen. Mochten ouders liever alles uitbesteden, ook dit is mogelijk! Leonie komt graag bij de mensen thuis om het gehele feestje te organiseren. Kinderfeestjes thuis zijn toch het allerleukste.

Kinderopvang

Naast kinderfeestjes kun je bij Limonade met prik ook terecht voor babyshowers en kinderopvang- en vermaak tijdens je bruiloft. Ideaal natuurlijk. Zo kunnen de volwassenen heerlijk praten en feestvieren en de kinderen hebben ook een hele speciale dag. Zo is een bruiloft voor iedereen een feestje.

Kinderfeestje thuis is het leukste

Een greep uit de spullen die Limonade met prik meeneemt:

· Buitenspeelgoed

· Gezelschapsspelen en XL spellen als Jenga & dammen

· Knutselmateriaal, kleurplaten en woordzoekers

· Tijdschriften

· Plaktatoeages

Kortom: de bruiloft wordt voor de kinderen net zo onvergetelijk & feestelijk als voor het bruidspaar en alle andere gasten!

Benieuwd wat wij het volgende feestje voor jou kunnen betekenen? Neem dan snel een kijkje op onze bruisende website en volg ons zeker op instagram!

Feestelijke groet,
Leonie

  • Dit blog is een samenwerking.
Share the love!
Rachèl

Hi, Welkom op Prachtige Mama's. Ik blog over mijn leven als moeder en als vrouw. Gek op mijn gezin, vakanties naar Ibiza en een zwak voor toffe oorbellen. Verslingerd aan taal en marsepein taart. Leuk dat je hier bent. -x- Rachèl

Click Here to Leave a Comment Below