Ladies Night #nightatthebieb

Op 23 maart gaat de boekenweek van start. Het thema van dit jaar is; De Moeder De Vrouw.
Een thema dat jou als Prachtige Mama vast direct aanspreekt. Wij mama’s hebben zoveel in ons mars. Geen wonder dat er nu een heel thema aan ons gewijd wordt. It’s about time, vind je niet?

In het kader van die boekenweek organiseert de bibliotheek in Alphen aan den Rijn op 28 maart een heuse Ladies Night. En geloof mij; daar wil je bij zijn! Dit wil je meemaken. Het wordt een avond waar je gezellig met je vriendinnen naar toe kunt gaan. Met maar liefst 20 verschillende standhouders valt er die avond genoeg te beleven.

Op deze avond wordt het stof van de boeken afgeblazen. En maakt het stof ruimte voor gezelligheid, sportiviteit en kun je er je ogen uitkijken. Er valt van alles te beleven. Helaas kleeft er een beetje een stoffig imago aan het woord bibliotheek, maar ik weet zeker dat die stofjes na 28 maart compleet verdwenen zijn. En dat je goed kunt zien wat deze leuke plek te bieden heeft.

De ladies night wordt speciaal georganiseerd voor jou! De moderne, krachtige mama die haar “vrouwtje” weet te staan. En de organisatie van dit event weet als geen ander wat wij nodig hebben.

Met al die verschillende standhouders is er genoeg te zien en te beleven. Zo kun je jezelf inschrijven voor de leukste workshops. Je kunt kennis maken met creatieve ondernemers. Je kunt vragen stellen over het moederschap aan de leukste coaches. Er is mode, beauty & trends. Er zijn sportieve demonstraties. Er is een kookwedstrijd; Heel de bieb bakt, waarbij kandidaten hun favoriete zoete lekkernij laten proeven aan de jury.

En je kunt er kennis maken met mij! Het lijkt mij hartstikke leuk om jullie ook eens in real life te ontmoeten. Aarzel niet en kom gezellig even kennis met mij maken.
Kortom een avond waarop je genoeg kunt beleven en waar je toch zeker ook bij wilt zijn. Overleg met je vriendinnen. Regel hier je tickets en dan hoop ik dat je die avond even langs mijn kraampje komt!

Zie ik jou ook op 28 maart? #nightatthebieb

Liefs,
Rachèl
(Dit blog is een samenwerking tussen Bibliotheek Rijn en Venen en Prachtige Mama’s)


Hi ik ben Rachèl, getrouwd, mama van 2 lieverds. Druk, gezellig, ambitieus, extreem ongeduldig en zeer eigenwijs. Trotse eigenaar van dit fantastische platform! Let’s connect mama’s. xxx
Share the love!
Rachèl

Hoi ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Ik ben getrouwd en mama van Isis en Jamie. Gek ben ik op het moederschap en alles wat daar bij komt kijken. Ik hou van shoppen, choco, schrijven, lachen, plezier maken en volop genieten van het leven. Met een open houding bekijk ik de wereld en geniet ik van alles wat er op mijn pad komt.

Click Here to Leave a Comment Below

Naar boven

";