Leuke tip; Joni Jax

Omdat ik online en in winkel niet de kleding kon vinden die ik tof vind voor mijn jongens besloot ik zelf weer achter de naaimachine te kruipen. Mijn vaste baan heb ik begin 2017 opgezegd om er meer voor mijn kinderen en man te kunnen zijn. Daarnaast maakte ik van mijn hobby mijn bedrijfje!Ik kwam echt van de grond toen ik ook accessoires voor mezelf en dus andere vrouwen ging maken.

Ik hou van de combinatie trend en comfort, het moet vooral ook praktisch zijn. Maar praktisch kan heel tof en trendy zijn! Mijn velvet bandeau haarbanden zijn een hit! Zo gaaf om anderen enthousiast te zien met mijn handgemaakte haarband in. Ik word er super blij van als ik een andere vrouw zie stralen omdat ze zich mooi voelt, want dat maakt elke vrouw mooi!!!

Ook zin om stralend voor de dag te komen?Neem dan snel eens een kijkje op mijn Facebook of Instagram pagina. Hier kun je ook deze toffe haarbanden bestellen. Liefs,Joliekeinfo@jonijax.nl(p.s. wil jij ook als tip genoemd worden in het item “Fashionable Friday” neem hier contact met mij op en informeer naar de mogelijkheden -x- Rachèl )

Share the love!
Rachèl

Hoi ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Ik ben getrouwd en mama van Isis en Jamie. Gek ben ik op het moederschap en alles wat daar bij komt kijken. Ik hou van shoppen, choco, schrijven, lachen, plezier maken en volop genieten van het leven. Met een open houding bekijk ik de wereld en geniet ik van alles wat er op mijn pad komt.

Click Here to Leave a Comment Below

Naar boven

";