M.A.G.I.S.C.H.

En dit jaar was ik eens een keer exact op tijd!

De bollenvelden. Ze blijven jaar op jaar magisch. En Lucky me, ik woon er om de hoek. Op slechts een half uurtje rijden kan ik genieten van de vele tulpen op rij die zorgen voor een waanzinnig kleurenspektakel!
Jaar na jaar zie ik de gelikte insta foto’s voorbij komen. De ene Prachtige Mama nog mooier dan de andere. En elk jaar wil ik ook en elk jaar ben ik er net te laat……Meestal ben ik er als de tulpen al op half zeven hangen en de foto’s totaal niet meer insta-waardig zijn. Maar niet in 2021. Dit jaar ben ik er als de kippen bij!
En dus ging ik met mijn kuikens gistermiddag op pad. De boel de boel. Even een frisse neus halen en onze ogen en zintuigen laten genieten.

Met dank aan een andere Prachtige Mama kreeg ik namelijk ook nog eens een super tip. Niks ergens langs de weg met moeite een mooi plaatje schieten, maar gewoon alle ruimte midden tussen de tulpen.
Ik startte de auto en toerde met mijn 2 kuikens richting Voorhout. Onderweg kwamen we al prachtige tulpenvelden tegen en voor het eerst in al die jaren was de achterbank ook enthousiast. Wat mooi zeg, klonk er opgetogen. Oké, dit uitje werd gegarandeerd een succes! Er scheen ook nog een voorzichtig zonnetje. De zonnebril moest op de neus. Klaar om te genieten.

Bij familie bedrijf De Tulperij mag je dus gewoon echt tussen de tulpen en de narcissen staan! Alle ruimte en alle mogelijkheden om fraaie foto’s te maken. Tegen een klein financieel bedrag krijgen de kinderen een wandeling/speurtocht mee, die nog educatief is ook. Zo leren ze er van alles over de bloemetjes en de bijtjes! Letterlijk mams, no stress. Ze leren over de bijen zzzzzzzzzoem!

Nooit geweten dat er zo waanzinnig veel verschillende soorten tulpen en narcissen zijn. Echt een prachtig gezicht. De kinderen vlogen van bordje naar bordje, van vraag naar vraag en zo had ik alle tijd om lekker tussen de tulpen te slenteren. Zij blij en ik blij! En eindelijk die felbegeerde instawaardige foto 🙂
Joehoeeeee wat een Hollands plaatje en check die blauwe lucht!

Niet helemaal scherp, maar ach… met liefde gemaakt door mijn dochter en daardoor prachtig!

Na afloop van de wandeling heb je nog de mogelijkheid om in de pluktuin een eigen bosje tulpen te plukken. Hoe leuk is dat. Leuk voor de kinderen om te doen en thuis kun je nog heerlijk nagenieten. Terwijl ik dit type raast de wind met een stormkracht om het huis, dus ik ben super blij met deze verse bos tulpen op tafel. Nog enigszins lente in huis, want buiten lijkt het wel herfst!

Ik kwam er trouwens ook tot de ontdekking dat ik gewoon mijn eigen narcis blijk te hebben! Ook super leuk dat ik dat nu weet.

Drama Queen

Kortom dit uitstapje is echt een leuke tip voor deze meivakantie. Mocht je in de buurt wonen dan is dit echt een aanrader. Ze krijgen ook nog een beker limonade en na afloop een super leuke tulpen verrassing. Oh ja en voor de moeders is er ook nog koffie of thee to go.

Waar wacht je nog op! Laat je het me weten als je ook gaat? Tag me dan even met @prachtigemamas vind ik super leuk om te zien. Ik wens je veel plezier met dit fleurige uitstapje. Have fun.

Liefs,
Rachèl

Share the love!
Rachèl

Hoi ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Ik ben getrouwd en mama van Isis en Jamie. Gek ben ik op het moederschap en alles wat daar bij komt kijken. Ik hou van shoppen, choco, schrijven, lachen, plezier maken en volop genieten van het leven. Met een open houding bekijk ik de wereld en geniet ik van alles wat er op mijn pad komt.

Click Here to Leave a Comment Below