Make-up voor gevoelige ogen

Voor Ponsioen Optiek mocht ik de Eye Care Cosmetics make-up  lijn testen.

Ik moet er eerlijk bij vertellen dat het gelukkig zo is, dat ik alle make-up goed kan verdragen. Ik heb geen overgevoelige ogen en ben dus niet afhankelijk van 1 bepaalde make-up lijn. Wel heb ik zeer slechte ogen (sterkte -8) en ben dus totaal afhankelijk van mijn contactlenzen!

Bij Chantal van Ponsioen Optiek krijg ik uitleg over het assortiment. Ook hoor ik van haar dat er dus wel vrouwen zijn met zulke gevoelige ogen, dat zij noodgedwongen make-up loos door het leven gaan. Wat een ramp! En vooral voor deze vrouwen is de make-up lijn van Eye Care Cosmetics een uitkomst.

Zelf ga ik nooit zonder make-up de deur uit. Make-up zorgt er voor dat ik me mooier voel en vrouwelijk. Ik zou het verschrikkelijk vinden als ik geen make-up meer zou kunnen verdragen. En kan mij oprecht voorstellen dat het voor vrouwen die dat niet meer kunnen, voelt als een ramp. Wanneer je gewend bent om je mooi op te maken en dat kan dan niet meer. Ik denk dat je jezelf heel “kaal” voelt. Misschien zelfs ongelukkig.

Je ogen zijn echt zo bepalend voor je uiterlijk. Heerlijk om ze met een mooi, strak lijntje en mooie oogschaduw extra te laten schitteren. Om het accent te leggen op je kijkers. Ik hou er van.

Ik kreeg van Chantal een complete set mee; een eyeliner in een mooie bruine tint. Waterproof Eyeshadow potlood kleur Praline. Een zwarte, volume mascara. En tot slot de 2 in 1 Eye make-up remover.

Kijk daar had ik les 1 al te pakken. Het heeft natuurlijk geen zin om speciale make-up te dragen en die dan te verwijderen met producten waar schadelijke stoffen in kunnen zitten. Die dan ook weer in je ogen terecht kunnen komen. Dan heeft het nog geen zin.

De afgelopen 2 weken heb ik elke dag de fijne producten gebruikt. En ik kan jullie vertellen. Ik ben er zeer tevreden over! De eyeliner en mascara doen niets onder aan mijn eigen favoriete producten. Misschien geeft mijn eigen mascara nog iets meer volume, maar als je geen mascara kunt verdragen, dan word je van deze erg blij.Ik begon mijn blog met te vertellen dat ik geen gevoelige ogen heb en eigenlijk altijd alles kan gebruiken. Van Hema tot Etos tot Chanel. Ik hou enorm van make-up en probeer graag van alles uit. Ik gebruik(te) dus ook altijd “gewone” oogschaduw. Maar na deze 2 weken dus niet meer. Ik ben namelijk verknocht geraakt aan mijn Praline Eyeshadow potlood!!!Deze is gemakkelijk aan te brengen. Je kunt als het ware je ooglid inkleuren. Hij geeft niet af. Gaat dus ook niet in je plooitjes (lees rimpels) zitten. Geeft een mooi, chique glansje. En blijft ook nog lang zitten. En je hebt dus geen last van losse poederdeeltjes die in je oog dwarrelen. Bij nader inzien had ik daar af en toe toch wel wat last van.

De reiniging is ook heerlijk. Het geeft het gevoel dat je goed bezig bent en je ogen en de omliggende huid dus goed verzorgt.

Uitkomst; zeer positief!

Herken jij je dus in die vrouw die al tijden geen make-up meer durft te dragen vanwege je overgevoeligheid. Ren vandaag nog naar Chantal van Ponsioen Optiek.Laat je adviseren en zorg dat je weer stralend over straat gaat!

Mijn Praline Eyeshadow potlood, dat is ook een mooi kerstcadeau voor mijn moeder en voor een lieve vriendin. Voor mezelf ga ik zeker nòg een variant aanschaffen. Mooi donker voor de aankomende feestdagen. ( let op zondag ga ik er 1 verloten!)

Ik ben blij dat ik een nieuwe favoriete make-up lijn ontdekt heb.

Liefs,Rachèl

Share the love!
Rachèl

Hoi ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Ik ben getrouwd en mama van Isis en Jamie. Gek ben ik op het moederschap en alles wat daar bij komt kijken. Ik hou van shoppen, choco, schrijven, lachen, plezier maken en volop genieten van het leven. Met een open houding bekijk ik de wereld en geniet ik van alles wat er op mijn pad komt.

Click Here to Leave a Comment Below

Naar boven

";