Mama needs Me-time

Laat ik beginnen met voorop te stellen dat ik de aller aller aller gelukkigste moeder op deze aardbol ben!Ik prijs mij zeer gelukkig met het feit dat ik 2 zulke lieve, mooie, grappige en gezonde kindjes heb mogen krijgen. Ik geniet iedere dag volop van die 2 schatjes.  Bovendien zijn ze fantastisch “blog-materiaal”, want ik maak heel wat avonturen met ze mee…..!Je kunt er regelmatig over lezen op mijn site.

Maar niet op dit gedeelte van de site. Dit onderdeel is van mama. Van mij. En natuurlijk ook van jullie!Hier gaat het niet over de kids, maar over ons. Over leuke dingen doen zonder die lieve, kleine wezentjes.

Het gaat hier over: eten, drinken, wijnbars, restaurants, fashion, trends, chocolade, bloemen… Dingen die je gelukkig maken.Hier vieren we dat we naast moeder natuurlijk ook nog VROUW zijn!!!

Neem regelmatig een kijkje. Lees mee en geniet….

Liefs, Rachèl

 

 

 

 

 

 

 

 

Share the love!
Gerelateerde berichten

***Leuke stad***Breda***

Rachèl

Hoi ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Ik ben getrouwd en mama van Isis en Jamie. Gek ben ik op het moederschap en alles wat daar bij komt kijken. Ik hou van shoppen, choco, schrijven, lachen, plezier maken en volop genieten van het leven. Met een open houding bekijk ik de wereld en geniet ik van alles wat er op mijn pad komt.

Click Here to Leave a Comment Below