Mama zit op Tinder!

Lieve, Prachtige Mama’s wat ik nu toch heb ontdekt.
Ik had nog niet eerder van het bestaan gehoord. Dit hadden ze vroeger nog niet hoor, toen ik op zoek was. Zo gemakkelijk, gebruiksvriendelijk en altijd bij de hand!

Prachtige Papa
Laatst was ik op een feestje en daar werd ik door een Prachtige Papa op de hoogte gebracht van de Tinder app. Wat een uitvinding!
De Prachtige Papa vertelde trots hoe hij avond aan avond swipete, van links naar rechts. Nee niks. Nee ook niks. Nee bah. Nee vind ik niks. Nog meer swipen. Tot er uiteindelijk een top 3 ontstond.

It’s a match
Daarna werd er nog meer geswipet en uiteindelijk was er 1 ultieme match. Na lang zoeken was ze daar…… Dani. DE NAAM voor zijn prachtige dochter!
En dat dankzij een Tinder app….
Voor babynamen wel te verstaan 🙂

Serieusssss
Wat een uitvinding. En dus echt van deze tijd. Dat was er nog niet hoor 9 jaar geleden. Wij zochten samen het hele internet af en ik geloof dat er zelfs ergens in een hoekje van de een of andere kast nog een namenboek ligt. Het was destijds enorm moeilijk om samen tot 1 mooie naam te komen. Elke naam die ik noemde werd direct afgeschoten en elke naam die manlief noemde roepte 2 reacties op:

1: proestttttttttttt
2: serieussssssss???????

Wonder
Het is echt een wonder te noemen dat het ons uiteindelijk gelukt is. Isis en Jamie. En we zijn er nog altijd super blij mee.

Kinder
Voor de zwangeren van nu is er dus goed nieuws. Kijk in de app store en zoek de app Kinder. (Tinder/Kinder, what’s in a name……) Je logt beide in en dan kan het swipen gaan beginnen.
Good luck!

Heb je al ervaring met deze app, laat ons dan zeker weten hoe jij hem ervaren hebt. En voor alle andere prachtige mama’s; hoe kwam jij tot de ultieme naam? Ik ben benieuwd naar jullie aanpak.

Liefs,
Rachèl

Hi, ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Getrouwd en mama van 2 lieverds. Verder ben ik druk, extreem ongeduldig, eigenwijs & enorm ambitieus. En heb ik een fanatieke oorbellen verslaving. Ook ben ik de trotse oprichter & eigenaar van dit fantastische platform. Let’s connect mama’s -X- 
Share the love!
Rachèl

Hoi ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Ik ben getrouwd en mama van Isis en Jamie. Gek ben ik op het moederschap en alles wat daar bij komt kijken. Ik hou van shoppen, choco, schrijven, lachen, plezier maken en volop genieten van het leven. Met een open houding bekijk ik de wereld en geniet ik van alles wat er op mijn pad komt.

Click Here to Leave a Comment Below