Mode trends voorjaar/zomer 2018

Als je de mode trends dit jaar moet omschrijven zie je veel tegenstellingen. Lange rokken en jurken, maar ook weer korte broekjes, Heel veel colorblocking zoals rood en geel, maar ook pasteltinten als licht roze en zacht blauw.

Heel veel romantische ruches, strikken en veel bloemen maar ook stoere overals

Blauw en groen

Er is een aantal jaar een uitdrukking geweest blauw en groen staat voor boerenfatsoen

Dark denim

Na een aantal seizoenen dat vooral lichte denim werd gedragen zien we nu veel meer donkerder denim.

Laagjesrokken

Zowel bij korte en lange rokken zien we veel laagjes.

Drukke prints

Behalve bloemenprints zijn er veel drukke, kleurige en vrolijke prints te zien. Vooral de dieren-, jungle- en tropische prints zien we veel terug komen.

Transparante bovenlaag

Het aantal transparante kledingstukken is opvallend. Of je er wel of geen top onder draagt is persoonlijk. Je ziet het veel voorbij komen met alleen de bh eronder.

Open breisels

We zien veel vesten en truien met grove open breisels in felle kleuren.

Combinatie van verschillende prints

Vooral in de zomercollectie gaan we een combinatie van stoffen met verschillende kleuren en prints zien.Voor welke trend ga jij dit seizoen?

Liefs,Linda 

Linda

Linda van Label-L Fashion & More

Een frisse sprankelende en positieve wervelwind. Een creatieve aanpakker met oog voor fashionen detail die haar klanten echt ziet en naar ze luistert. Een fashionista in hart en nieren.Klik hier naar de site van Linda.

Share the love!
Rachèl

Hoi ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Ik ben getrouwd en mama van Isis en Jamie. Gek ben ik op het moederschap en alles wat daar bij komt kijken. Ik hou van shoppen, choco, schrijven, lachen, plezier maken en volop genieten van het leven. Met een open houding bekijk ik de wereld en geniet ik van alles wat er op mijn pad komt.

Click Here to Leave a Comment Below