Pufquiz

Weet je wat ik nou zo onwijs goed vind? Dat die pufquizzen zo in zijn de laatste tijd.

Vroeger werd het namelijk allemaal maar een beetje onderschat door de man vind ik. 9 Maanden struisvogelden ze lekker door, tot opeens het moment daar was en ze voor keuzes en dingen kwamen te staan waar ze nog nooit van gehoord hadden. Maar ik snap het ook wel, want het alternatief -bij 8 maanden naar zo’n zouteloze partneravond- was nou ook niet echt wat je noemt aantrekkelijk.

Nee, dan nu! Nu gaan ze er dus gewoon in complete teams maandelijks voor zitten. In de kroeg. Of bij de voetbal. Beetje pochen daar met hun kennis over de hele business. Biertje erbij. Echt, zó veel beter.

Mijn man ging destijds bij onze eerste onder zachte dwang mee naar de mannenavond van mijn zwangerschaps”gym” en vond het extreem genant (ik ook). Maar nu 13 jaar later gaat ie gewoon zelf voor de lol! En dat terwijl het helemaal niet eens meer zo hoeft, want we vinden drie eigenlijk wel genoeg. 

En het gaat ver hoor. Laatst kwam ie bijvoorbeeld pas na middernacht thuis en hadden ze zelfs geleerd hoe het jong van een konijn heet. Wist ík niet eens…

Nou ja, ze doen maar. Ik ben er blij mee. Want dat het belangrijk is om je ook als man voor te bereiden op de bevalling dat is inmiddels geen vraag meer, maar een weet. 

Dus: is er binnenkort weer ergens een pufquiz? Aarzel niet. Vorm een team. En ga!

Liefs,
Miriam

Hoi! Ik ben Miriam (1981), samenwonend in Alphen a/d Rijn en mama van Thijs, Wessel en Eva. Ik ben sportfysiotherapeut met speciale aandacht voor problemen tijdens en na zwangerschap, m.n. diastase en bekkenpijn. ‘Had ik dat maar eerder geweten’ hoor ik nog veel te vaak in mijn praktijk en daarom
deel ik op dit platform heel graag mijn tips en ervaringen.

Miriam Hockx
Sportfysiotherapeut (MPt) | Bekkentherapeut (methode Röst) | YVLO-ZwangerFit t/c. 

Neem ook eens een kijkje op mijn site en socials: www.momsplanet.nl

Share the love!
Rachèl

Hoi ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Ik ben getrouwd en mama van Isis en Jamie. Gek ben ik op het moederschap en alles wat daar bij komt kijken. Ik hou van shoppen, choco, schrijven, lachen, plezier maken en volop genieten van het leven. Met een open houding bekijk ik de wereld en geniet ik van alles wat er op mijn pad komt.

Click Here to Leave a Comment Below

Naar boven

";