Sinterklaas aftelkalender

Hij komt, hij komt, die lieve, goede Sint!En samen met de Sint komt er ook weer een enorme drukte in huis….Mama wanneer is het nou echt Sinterklaas. Mama wanneer mogen we de schoen zetten???Mama, mama, mamaaaaaaaaaa………!!!!!

AftelkalenderVorig jaar was het een enorm succes en gelukkig heeft die lieve Leonie van Leonie Haas illl….. ook dit jaar weer een Sinterklaas aftelkalender ontworpen. Speciaal voor jullie Prachtige Mama’s!Print hem uit, hang hem op een leuk plekje. Laat de “pieten” inkleuren wanneer ze de schoen mogen zetten en geniet van deze enorm leuke tijd! ​Je kunt de ​​aftelkalender hier downloaden. Enorm leuk als je een foto deelt van jouw kindjes met de kalender. Veel plezier er mee en geniet van deze enorm leuke tijd.Liefs,Rachèl

Rachel

 

Share the love!
Rachèl

Hoi ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Ik ben getrouwd en mama van Isis en Jamie. Gek ben ik op het moederschap en alles wat daar bij komt kijken. Ik hou van shoppen, choco, schrijven, lachen, plezier maken en volop genieten van het leven. Met een open houding bekijk ik de wereld en geniet ik van alles wat er op mijn pad komt.

Click Here to Leave a Comment Below