Terugblik 2018

Het einde van het jaar hijgt al een beetje in onze nek. De plannen voor de laatste dag van 2018 zijn nu waarschijnlijk wel al gemaakt. Het is al duidelijk wie voor de champagne zorgt en wie er dit jaar zorgt voor de allerlekkerste oliebollen!

2018: Dit jaar kwam en vloog voorbij voordat ik er erg in had….

En dus Prachtige Mama’s is het even tijd voor een terugblik.
Ik kan jullie zeggen; ” Het was me het jaartje wel”! Sterker nog. Ik zal 2018 om verschillende redenen nooit meer vergeten. Het was/is voor mij een ontzettend bijzonder jaar geweest.
Een jaar vol met geluksmomenten en vele momenten van grote trots. Een jaar van nieuwe ontmoetingen, vriendschappen, liefde en geluk. Bijna 3.000 volgers op dit platform! En het jaar waarin een grote droom uitkwam. Het bouwen van ons eigen droomhuis (inclusief een walk-in-closet, joehoeeeeeeee). Het jaar waarin ons eigen huis binnen 1 week verkocht werd. Vele, vele piekmomenten die ik niet meer vergeet.

Ook was dit het jaar waarin ik 40 werd. En ja hoor mama’s alle clichés zijn waar. Het leven is NU pas echt begonnen! Ik heb volop geleefd en veel genoten dit jaar. Veel gelachen, geglimlacht en veel bijzondere momenten mee gemaakt. 40 is f*cking fabulous!

Prachtige Mama’s is in 2018 flink gegroeid! Er waren veel leuke opdrachten. En daar ben ik natuurlijk waanzinnig trots op. Wat is het leuk om te zien en te lezen dat bijna 3.000 Prachtige Mama’s aangesloten zijn bij dit platform. Het moederschap is iets geweldigs en wat is het leuk om hier samen te komen en te lezen over de meest herkenbare onderwerpen. De leuke dingen, maar ook die oh-zo-lastige fases waar we allemaal doorheen hobbelen. Fijn dat we er niet alleen voor staan!

Wekelijks geniet ik ook van de leuke blogs die mij toegestuurd worden door mijn fantastische gastbloggers! Stuk voor stuk lieve, talentvolle mama’s die als hobby ons voorzien van de allerleukste blogs. Lieve meiden mijn grote dank hiervoor. Mede dankzij jullie staat Prachtige Mama’s momenteel als een huis! Ik verheug me nu al op jullie blogs in 2019.

Het gaat bij Prachtige Mama’s vooral om de binnenkant. Over het wel en wee van het moederschap, maar zo nu en dan is het reuze leuk om ook die buitenkant wat aandacht te geven. En zo ontstond het idee om op de site Prachtige sieraden te gaan verkopen. En daar werd goed op gereageerd! Zo leuk om jullie reacties te lezen. En om te zien hoe jullie shinen met “mijn” sieraden. Super trots ben ik daar op. En dit ga ik komend jaar zeker weten nog meer uitbreiden.

Als laatste wil ik jullie graag bedanken. Ik maak Prachtige Mama’s met heel veel liefde en een enorme toewijding. Het feit dat het platform elke week nog groter wordt, dat had ik nooit kunnen bedenken. Enorm bedankt dat je me volgt, dat je mee leest, je reacties achter laat. Het maakt van deze Prachtige Mama een ontzettend trotse, blije mama. Laten we van 2019 een fantastisch jaar maken! Ik heb er reuze veel zin in. Jullie ook?

Alvast een heel gezellig oud en nieuw en tot 2019.
Lieve groet,
Rachèl
Let’s drink champagne and dance on 
the table!

Share the love!
Rachèl

Hi, Welkom op Prachtige Mama's. Ik blog over mijn leven als moeder en als vrouw. Gek op mijn gezin, vakanties naar Ibiza en een zwak voor toffe oorbellen. Verslingerd aan taal en marsepein taart. Leuk dat je hier bent. -x- Rachèl

Click Here to Leave a Comment Below