Thanx voor 2019!

Het is zo ver. Het allerlaatste blog van 2019.
Tijd voor een snelle terugblik om daarna snel vooruit te blikken naar het nieuwe jaar; 2020.

Op 2019 kijk ik terug met een enorm gevoel van trots. Begin dit jaar werd het tijd om Prachtige Mama’s op te tillen naar een next level. Niet langer sprak ik over Prachtige Mama’s als een uit de hand gelopen hobby, maar het werd met de dag meer mijn werk. Het allerleukste werk dat ik ooit heb mogen uitvoeren. Zelf bedacht, zelf uitgerold en wat geeft dat een ontzettend heerlijk gevoel. Naast het blog besloot ik dat het tijd werd om de Prachtige Mama’s ook kennis te laten maken met mijn leuke shop. Een shop die klein begon met wat sieraden en die nu is uitgebreid naar sieraden, accessoires, cadeau-artikelen en kleine woondecoratie. En wat hebben jullie hier leuk op gereageerd. Bedankt voor al jullie bestellingen. En ik ben nog lang niet klaar. In 2020 wordt dit assortiment alleen maar nog meer uitgebreid.

Super blij ben ik ook met mijn “stenen” verkooppunten. Mooi om te zien dat online en offline prima kunnen samenwerken en dat we elkaar op die manier alleen maar kunnen versterken!

Prachtige Papa’s is in het leven geroepen en ook daar ga ik in 2020 mee aan de slag. Hoe leuk zou het zijn als je voor jezelf, maar ook voor je lieve partner bij mij cadeautjes kunt kopen! Weer een nieuw idee om uit te werken. En benieuwd welke toffe samenwerkingen ik hier weer aan kan koppelen.

Dankjewel!
Voor al jullie aankopen dit jaar. Voor alle leuke reacties op het blog. Veel dank ook aan mijn gastbloggers, die steeds weer zorgen voor mooie, leuke, ontroerende en inspirerende blogs. Dankjewel voor alle ontmoetingen, alle nieuwe samenwerkingen, al jullie reacties, het volgen en liken van de vele berichten.
Big thanx voor de vele prachtige, bijzondere momenten van 2019. Ze zitten voor altijd in mijn hart!

Lieve allemaal, fijne jaarwisseling. Op naar een gezond, gelukkig en bruisend 2020! Ik heb er zin in.

Veel liefs,
Rachèl

Share the love!
Rachèl

Hoi ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Ik ben getrouwd en mama van Isis en Jamie. Gek ben ik op het moederschap en alles wat daar bij komt kijken. Ik hou van shoppen, choco, schrijven, lachen, plezier maken en volop genieten van het leven. Met een open houding bekijk ik de wereld en geniet ik van alles wat er op mijn pad komt.

Click Here to Leave a Comment Below

Naar boven

";