De witte sneaker; 3 toffe stijltips. Hoe draag jij hem?

Hello Ladies,

De witte sneaker, i love it! Iedereen heeft wel een witte sneaker in de kast staan toch? Draag jij ook alleen je sneaker in het voorjaar of zomer? Dat is zonde!!

Vandaag geef ik jullie enkele stijltips zodat je de sneaker ook in de winter kunt dragen!

CASUAL

★ Een stijlvolle sweater of trui op een jeans en witte sneakers is stijlvol en sportief wat een ideale outfit is voor casuale gelegenheden.

STOER

★ Leren jassen zullen nooit uit het straatbeeld verdwijnen en het geeft mij altijd een stoer gevoel! Combineer met een mooie top, jeans en je witte sneakers en je statement is gemaakt!!

CASUAL CHIC

★ De pantalon vinden de meeste mensen moeilijk om te stylen! De sneaker is één van de makkelijkste manieren om de pantalon op een nonchalante manier te stylen. Combineer met een mooie top en blazer en you’re ready to go out for a drink after work with the girls!

Extra tip!!

★ Bewaar je sneakers uit de zon

★ Bij de meeste sneakerwinkels hebben ze een speciaal middel om je sneakers wit te houden en weer wit te maken.

★ Bij hardnekkige vlekken kan je een scheutje azijn gebruiken.

★ Vergeet niet je veters regelmatig te vervangen of te wassen.Liefs,Linda (fotobron; Pinterest)

Linda van Label-L Fashion & MoreEen frisse,  sprankelende en positieve wervelwind. Een creatieve aanpakker met oog voor fashion en detail die haar klanten echt ziet en naar ze luistert. Een fashionista in hart en nieren.Voor de site van Linda klik hier.

Share the love!
Rachèl

Hi, Welkom op Prachtige Mama's. Ik blog over mijn leven als moeder en als vrouw. Gek op mijn gezin, vakanties naar Ibiza en een zwak voor toffe oorbellen. Verslingerd aan taal en marsepein taart. Leuk dat je hier bent. -x- Rachèl

Click Here to Leave a Comment Below