De witte sneaker; 3 toffe stijltips. Hoe draag jij hem?

Hello Ladies,

De witte sneaker, i love it! Iedereen heeft wel een witte sneaker in de kast staan toch? Draag jij ook alleen je sneaker in het voorjaar of zomer? Dat is zonde!!

Vandaag geef ik jullie enkele stijltips zodat je de sneaker ook in de winter kunt dragen!

CASUAL

★ Een stijlvolle sweater of trui op een jeans en witte sneakers is stijlvol en sportief wat een ideale outfit is voor casuale gelegenheden.

STOER

★ Leren jassen zullen nooit uit het straatbeeld verdwijnen en het geeft mij altijd een stoer gevoel! Combineer met een mooie top, jeans en je witte sneakers en je statement is gemaakt!!

CASUAL CHIC

★ De pantalon vinden de meeste mensen moeilijk om te stylen! De sneaker is één van de makkelijkste manieren om de pantalon op een nonchalante manier te stylen. Combineer met een mooie top en blazer en you’re ready to go out for a drink after work with the girls!

Extra tip!!

★ Bewaar je sneakers uit de zon

★ Bij de meeste sneakerwinkels hebben ze een speciaal middel om je sneakers wit te houden en weer wit te maken.

★ Bij hardnekkige vlekken kan je een scheutje azijn gebruiken.

★ Vergeet niet je veters regelmatig te vervangen of te wassen.Liefs,Linda (fotobron; Pinterest)

Linda van Label-L Fashion & MoreEen frisse,  sprankelende en positieve wervelwind. Een creatieve aanpakker met oog voor fashion en detail die haar klanten echt ziet en naar ze luistert. Een fashionista in hart en nieren.Voor de site van Linda klik hier.

Share the love!
Rachèl

Hoi ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Ik ben getrouwd en mama van Isis en Jamie. Gek ben ik op het moederschap en alles wat daar bij komt kijken. Ik hou van shoppen, choco, schrijven, lachen, plezier maken en volop genieten van het leven. Met een open houding bekijk ik de wereld en geniet ik van alles wat er op mijn pad komt.

Click Here to Leave a Comment Below

Naar boven

";