Zijn haar leuke kinderschoenen niet te klein?!

Handen vol
Toen mijn meisje nog zo’n kleine frummel was, had ze constant de neiging om alles uit te trekken. En dat het allerliefste in een overvolle supermarkt…
Dat begon bij haar staartjes. Armbandje. En dan als laatste trofee de leuke kinderschoenen en sokken door de supermarkt gooien! Hilariteit alom voor de mede supermarkt bezoekers, maar erg grappig vond ik het op dat moment niet. Er hing ook nog een baby in de Maxi-Cosi aan mijn arm te bungelen, dus ik had letterlijk mijn handen al vol met mijn kroost. Wat een griet dacht ik geregeld.

Thanks to the mama’s
Die schoenen dat werd op een gegeven moment echt een sport. Uittrekken en weggooien op de momenten dat ik even niet keek. Het is een wonder dat ik nooit een exemplaar definitief ben kwijt geraakt. Dankzij die winkelende mama’s natuurlijk die gierend van de lach weer zo’n verloren schoentje kwamen terug brengen. Soms zijn die kritische blikken om je heen dus wel reuze handig.

Zijn haar leuke kinderschoenen niet te klein?!

Moeder op de kast
Eerst van die kleine, lieve leren slofjes en later trok ze de kinder gymschoenen ook overal uit. Lekker handig met klittenband natuurlijk, dus zo aan maar ook zo uitgetrokken. Ik kan er nu achteraf ook enorm om lachen.
Toegegeven ik dacht dat ze het deed om mij even lekker te jennen. Even die moeder op de kast jagen. Tot op een dag een andere prachtige mama tegen mij zei; ” zijn haar leuke kinderschoenen niet te klein????

Gênant
Het zal toch niet…..
En ja ik moet eerlijk bekennen dat de schoentjes inderdaad te klein geworden waren. En in zo’n rap tempo. Ik had het gewoon niet door. Je begrijpt dat me dat daarna nooit meer overkomen is. Gênant. Mijn kind te kleine schoenen. Nu heb ik wel eens een artikel gelezen dat het heel vaak schijnt voor te komen. Ze maken soms ook zo’n enorme groeispurt. Puntje van aandacht dus.

Mama gaat helemaal los met leuke kinderschoenen

Collect them all
Inmiddels zijn ze hier groot genoeg om zelf aan te geven wanneer de schoenen te klein worden. Nu moet ik opletten en nameten of dat echt zo is of dat ze gewoon net zo’n uitgebreide schoenencollectie als mama willen hebben! Als ik de schoentjes hierboven zie, krijg ik wel een beetje heimwee naar die kleine voetjes. Zo vaak zo leuk geslaagd bij Shoesme kinderschoenen. En als ik deze leuke collectie dan weer zie. Heb ik gewoon zin om weer helemaal los te gaan. Jammer dat ze deze maten inmiddels ontgroeit zijn, dus ik hoop dat jij er nog lekker kunt slagen.

Loedermoeder
Tip; wen jezelf aan om geregeld de voetjes even te meten. Misschien is er een reden dat ze de schoentjes door de supermarkt gooien. Deze loedermoeder kwam er pas laat achter. Nog steeds het schaamrood op mijn kaken.


Liefs,
Rachèl
( Dit blog is een samenwerking tussen Shoesme en Prachtige Mama’s)

Rachèl
Eigenaar & oprichter van dit toffe platform.
Share the love!
Rachèl

Hi, Welkom op Prachtige Mama's. Ik blog over mijn leven als moeder en als vrouw. Gek op mijn gezin, vakanties naar Ibiza en een zwak voor toffe oorbellen. Verslingerd aan taal en marsepein taart. Leuk dat je hier bent. -x- Rachèl

Click Here to Leave a Comment Below