40 jaar Kinderen voor Kinderen

Het was al zeker een half jaar geleden dat ik op Facebook voorbij zag komen, dat Kinderen voor Kinderen 40 jaar bestaat en een grote show zou geven in Ahoy. Ik twijfelde geen seconde…hier moest ik bij zijn! Ik ben namelijk fan van het eerste uur. Deze “prachtige” 40 + moeder heeft geen enkele editie gemist. Jeugdsentiment ten top. De kaarten waren binnen no-time gekocht.

Bij het afrekenen van het winkelwagentje was het wel even flink slikken. Het was zeker niet goedkoop. En ik hoopte maar dat het de moeite waard zou zijn.

Ik kan het me nog zo goed herinneren. Als vroeger de nieuwe Kinderen voor Kinderen op tv kwam. Pyjama aan, bakje chips erbij en dan mochten we lekker lang opblijven! Een groot feest dus. Ik denk dat mijn Prachtige Mama ook fan was!

Met je billen bloot

“Ik heb zo wa, wa, wa, waanzinnig gedroomd”
“Je drinkt met je billen bloot. Melk uit een kokosnoot. Je wordt vanzelf groot. Op een onbewoond eiland…..”
“Ik ben toch zeker Sinterklaas niet”

Ja, ja, zing jij ze ook nog uit volle borst mee?

Vorige week was het dan eindelijk zover. De hele week draaiden we alle liedjes van Kinderen voor Kinderen eindeloos af. De passapas, haai-alarm, kom erbij, fitlala, wie kent ze niet?

Opgetogen togen we op zaterdag middag naar Ahoy. Ik had er nog meer zin in dan de kinderen! ( never lose your inner child) Bij binnenkomst kregen alle kids een lichtgevende staaf. De Prachtige Mama’s werden helaas overgeslagen… Er was een popcorn-kraampje en hiermee was het voor de kinderen al meer dan geslaagd. Nog heel even wachten en toen….ging het dak er af!
Wat een ontzettend groot feest. Al die kinderen met hun lichtgevende staven zwaaiend van links naar rechts. Opgetogen springend op de stoelen. Luidkeels meezingend. Het was van het begin tot het einde optimaal genieten!

40 jaar Kinderen voor Kinderen.
De show was geweldig en vloog voorbij. Het had van mij nog wel 2 keer zo lang mogen duren. Die stralende soetjes van mijn kinderen; goud waard!

Op een onbewoond eiland…nee hoor daar zou ik niet willen zijn. In Ahoy met al die gelukkige kindjes om me heen. Wat een feest om dat mee te maken. Hier denk ik de komende 40 jaar nog met heel veel plezier aan terug!

Liefs,
Rachèl
( Op 9 November wordt de show uitgezonden. Zorg ervoor dat je klaar zit hoor met een bakje chips. Dit wil je echt niet missen).

Hi, ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Getrouwd en mama van 2 lieverds. Verder ben ik druk, extreem ongeduldig, eigenwijs & enorm ambitieus. En heb ik een fanatieke oorbellen verslaving. Ook ben ik de trotse oprichter & eigenaar van dit fantastische platform. Let’s connect mama’s -X- 

Share the love!
Rachèl

Hoi ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Ik ben getrouwd en mama van Isis en Jamie. Gek ben ik op het moederschap en alles wat daar bij komt kijken. Ik hou van shoppen, choco, schrijven, lachen, plezier maken en volop genieten van het leven. Met een open houding bekijk ik de wereld en geniet ik van alles wat er op mijn pad komt.

Click Here to Leave a Comment Below