Best even wennen

Life is better on flip flops…..
Maar ja, jammer voor ons. De herfst is al binnen gewaaid in ons land. Die flip flops worden hier en daar alweer vervangen door Uggs (iewwwww). En je flip-flop-state-of-mind kan weer opgeborgen worden in de kast. Weg er mee. Op een plankje tot de volgende heerlijke vakantie zich aandient.
Het alledaagse ritme komt terug. We ploeteren ons weer door de dag. En er MOET alweer van alles.

Dag relaxte weken. Back to reality…..

En ik weet niet hoe het met jullie zit; prachtige mama’s. Maar die reality die valt mij letterlijk best koud op mijn dak! Gadver wat is het “gewone” leven weer enorm wennen. Wat worden we toch eigenlijk geleefd, door alle verplichtingen die we her en der hebben. Op ons werk, op school, de sportclub, en door onze sociale contacten.

De kinderen zijn hier beide doorgestroomd naar de volgende klas. Ze hebben nieuwe juffen. Gymmen op andere dagen. Zijn afgelopen week weer gestart met de hockey. Ze moeten weer op tijd naar bed. Ipv pizza, pizza of pizza eten we weer aardappelen. En dat…is best weer even wennen.

Zelf draai en draai ik ook. En ik kom er maar niet in. In dat ritme.
Ik vind het best intens. Hoe de dagelijkse beslommeringen je weer opslokken. Gulzig en gretig als een hongerige wolf, zonder dat je er zelf maar enige invloed op kunt uitoefenen. En ik wil graag nog een beetje lanterfanten. Zoals vroeger in 2 HAVO. Waar ik zonder een enkele verplichting lachend, zwierend en lanterfantend de dagen doorkwam. Met buikpijn van het lachen. Nog nul verantwoordelijkheidsgevoel, maar wat een gevoel van vrijheid!

Tja, dat is lang geleden. En dat lanterfanten moest ik destijds al bekopen met een afzakking richting de MAVO.

Dus hoppakee. Tijd voor actie. Er is hier een bedrijf te runnen. Er moet geschreven worden. BTW aangifte gedaan. Bestellingen ingepakt en verstuurd. Er moeten events gepland worden. De verkooppunten moeten aangevuld worden. Het huishouden moet weer op de rit. En er moet gewend worden. Aan volle dagen. Drukke agenda’s. Nieuwe hockey-groepjes. Nieuwe, prachtige mama’s. Nieuwe on-mo-ge-lij-ke sport tijden. Weekenden die totaal in het teken staan van boodschappen en de kids.

En dat…is best weer even wennen…..

Liefs,
Rachèl

Hi, ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Getrouwd en mama van 2 lieverds. Verder ben ik druk, extreem ongeduldig, eigenwijs & enorm ambitieus. En heb ik een fanatieke oorbellen verslaving. Ook ben ik de trotse oprichter & eigenaar van dit fantastische platform. Let’s connect mama’s -X- 


Share the love!
Rachèl

Hoi ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Ik ben getrouwd en mama van Isis en Jamie. Gek ben ik op het moederschap en alles wat daar bij komt kijken. Ik hou van shoppen, choco, schrijven, lachen, plezier maken en volop genieten van het leven. Met een open houding bekijk ik de wereld en geniet ik van alles wat er op mijn pad komt.

Click Here to Leave a Comment Below

Naar boven

";