Blogspiratie

Je hebt van die momenten dat je het gewoon even niet meer weet waar je in ****naam over moet schrijven. Veel onderwerpen zijn al een keer (of zelfs meerdere keren) aan bod gekomen. Dan schrijf je toch over wat je hebt meegemaakt?! Yeah right….

Meegemaakt
Wat heb ik dan meegemaakt? Ga ik het dan hebben over die enorme ***klus op het werk? Waar ik samen met collega’s al maanden mee bezig ben. Waar geen eind aan leek te komen, maar die we voor nu toch EIN-DE-LIJK hebben afgerond!!! Halleluja! Of over dat succesvolle moment van andere collega’s? Die gillend het pand door gingen omdat ze zo blij waren. En terecht! En dat ik ze beloond heb met een fles Jip&Janneke appelbubbels en dat de kurk er mooi afknalde door het kantoor?

Je maakt wat mee
Tja, je maakt wat mee zo op kantoor. Maar ach daarbuiten gebeurt ook genoeg. Denk aan al die multitaskende momenten in mijn huishouden. Waar ik van wasmand naar eten bereiden en van vaatwasser uitpakken naar mijn mail checken schakel zonder ook maar een ding gewoon in een keer af te maken. Een half uitgepakte vaatwasser, half opgevouwen was; jep, dat kan ik goed.

Nog meer
Natuurlijk was er nog wel veel meer. Als vrijwilliger bij twee verschillende verenigingen/stichtingen krijg je natuurlijk tig Whatsapp berichten, e-mails en heb je vergaderingen. Vergaderingen waar je dan weer niet bij kan zijn, want hé ik ging ook nog even naar het theater. Oh ja, daar luisterde ik zo’n twee uur naar twee mannen die van alles vertelden over de Formule 1. En weet je: het was nog leuk ook.

Regelen
Terug naar die Whatsapp berichten en e-mails. Los van mijn vrijwilligerstaken is daar ook nog een sociaal leven en gezinsleven. Dus regelen we de laatste dingen voor het feestje van ouwe oma, bespreken we de plannen voor Koningsnacht en -Dag, regelen we toegangskaarten en reserveringen. Tussendoor proberen we ook nog even de meivakantie af te stemmen wat betreft werk en thuis zijn dagen, doen we de laatste betaling voor de paar dagen weg met vrienden en zetten we ook maar even de schoolreisjes en schoolfoto momenten in de agenda. Voor je het weet gaat dat straks mis.

Ergernissen
Tsja, bloggen over wat je hebt meegemaakt gaat over mooie momenten en over ergernissen. Zo zijn er die mensen die zich ongevraagd bemoeien met jouw taken. Die tussen de regels door je iets duidelijk proberen te maken. Mensen die niet reageren op berichten. Mensen die hun kind een avond van tevoren afmelden voor een wedstrijd. Kinderen die het vertikken om hun spullen op te ruimen. Collega’s die het vertikken om een stapje extra te zetten en het verkeerslicht dat gewoon te lang op rood blijft staan. En je partner die voor de zoveelste keer een kledingstuk in de verkeerde wasmand gooit.

Alledaags
Gewoon alledaagse dingen in het leven van de gemiddelde Nederlander. Geen spectaculaire momenten. Geen bijzonder hoge toppen of diepe dalen. Hoeft ook niet. Het heeft me voor nu in ieder geval een blog opgeleverd terwijl ik geen inspiratie had 

🙂

Groet,
Gaby 


  • Ik ben Gaby Drees (1978), moeder van drie geweldige meiden (2006 – 2008 – 2011), vriendin van de leukste kerel en communicatiedeskundige bij een woningstichting en als zelfstandige onder de naam Commando Pinkelen. Ik woon in een bruisend dorp in Twente. Ik ben eigenwijs, hou van vernieuwing/verandering, maak niet alles af waar ik aan begin en deel graag mijn belevenissen via blogs.
    Je kunt mij ook volgen op mijn eigen site: klik hier 
Share the love!
Rachèl

Hoi ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Ik ben getrouwd en mama van Isis en Jamie. Gek ben ik op het moederschap en alles wat daar bij komt kijken. Ik hou van shoppen, choco, schrijven, lachen, plezier maken en volop genieten van het leven. Met een open houding bekijk ik de wereld en geniet ik van alles wat er op mijn pad komt.

Click Here to Leave a Comment Below

Naar boven

";