Blote billen op een overvol strand…

Hot
Het was wederom een erg hete zomerdag geweest en dus besloten we na een plakkerige dag onze biezen te pakken en te vertrekken naar het strand. We zochten en vonden de oh zo nodige verkoeling.
Het strand was vol, maar er was nog genoeg plek voor ons. De kindjes speelden in de branding, de wind blies door mijn haar en met mijn voeten in het zoute zeewater voelde ik; life is good!
Al mijn gedachten waaiden weg en al mijn overpeinzingen liet ik wegdrijven op de golven. Letterlijk mijn hoofd leeg maken en even in de relax modus. Wat was dit lekker.
 
Overal zand
Kleedjes werden uitgeslagen en het zand kroop waar het gaan kon. Het deerde mij niets.
Vanachter mijn grote zonnebril keek ik naar mijn kids die warempel al zeker 10 minuten zonder ruzie met elkaar speelden. Het kan dus toch.
Vanaf mijn kleedje keek ik eens rustig om mij heen. Het observeren van andere mensen is namelijk een grote hobby van me. Zet mij op een terrasje en ik kan gerust de hele dag naar mensen kijken. Zo leuk; al die verschillende exemplaren.
Zo ook op het Scheveningse strand.
Jong, oud, dik, dun en alle kleuren van de regenboog. Een mooi schouwspel.
 
Knap stel
Mijn oog bleef iets langer hangen op een belachelijk knap stel dat iets verder naast ons lag. De lichamen dun, gespierd en bruin gebrand. Zij blond en het perfecte plaatje. Hij was ook niet mis. De badkleding was strak en kort, maar de lichamen konden het dragen. Even keek ik weer naar de ruisende zee, tot ik in mijn ooghoek de knapperd op zijn buik zag gaan liggen. Zijn blonde vriendin legde daarna een bal op zijn rug en toen begon hij…..zichzelf op te drukken. Op dat overvolle strand. Een bal op zijn rug. Wel 50x achter elkaar. De blonde vriendin zat bevallig voor hem en filmde dit tafereel met haar IPhone.
Mijn wenkbrauwen schoten omhoog van verbazing en mijn mondhoeken krulden zich tot een grote grijns.

Dit was Instagram in real live en ik zat 1e rij.

 

 

Ballenjongen
Na de talloze filmpjes van het kunstje met de bal was het haar beurt. De blonde haren wapperden in de wind en het jonge lichaam nam sexy poses aan. Nu filmde hij haar. Op dat overvolle strand. Ze hadden totaal geen gene…
Zij kon overigens geen kunstjes met ballen.

Plotseling stond ze op en dartelde in haar string bikini naar het water. Gevolgd door haar ballenjongen. Ik dacht dat ze heerlijk samen gingen zwemmen, maar niets was minder waar. Er volgde een toneelstukje…
Hij hield haar vast bij haar polsen en zij liet haar kleine billetjes nat worden in het water. Snel trok hij haar weer omhoog.
Ze liepen naar het strand. Hij pakte weer haar polsen en liet haar zakken totdat de billetjes het warme zand aanraakten.  Daarna togen ze samen naar de waterkant en je raadt het al…daar fotografeerde hij de zanderige billetjes wel 300x achter elkaar!
 
Hoe het verder verliep met dit knappe STEL? Ik heb geen idee. Nadat ik van verbazing was bijgekomen heb ik alleen nog maar lachend naar mijn spelende kinderen gekeken.
De Insta foto van de knapperds zal vast een dikke hit zijn. Honderden likes voor die zanderige billetjes en het opdruk filmpje.
Ik kan alleen maar hopen dat ze ook nog iets genoten hebben van hun tijd samen op het strand. Dat ze ook even stil stonden bij hun #reallife 
 
Imperfecte perfectie
Na dit schouwspel liet ik tevreden mijn imperfecte moederlichaam zakken op het kleedje. Ook met zand op mijn iets grotere billen. Met een glimlach sloot ik mijn ogen en luisterde weer naar de geluiden van de zee. Intens tevreden en gelukkig dat ik geen hippe,  knappe 20-er met een IPhone ben.

Wat vreselijk vermoeiend…

Liefs,
Rachèl

Hi, ik ben Rachèl . Getrouwd en mama van 2 lieverds. Verder ben ik druk, extreem ongeduldig, eigenwijs & enorm ambitieus. Tevens heb ik een fanatieke oorbellen verslaving. Ook ben ik de trotse oprichter & eigenaar van dit fantastische platform. Let’s connect mama’s -X- 

Share the love!
Rachèl

Hi, Welkom op Prachtige Mama's. Ik blog over mijn leven als moeder en als vrouw. Gek op mijn gezin, vakanties naar Ibiza en een zwak voor toffe oorbellen. Verslingerd aan taal en marsepein taart. Leuk dat je hier bent. -x- Rachèl

Click Here to Leave a Comment Below