Breng je huis in Sinterklaas sfeer

Bijna is het zover….het heerlijke avondje!Is jouw huis al helemaal in de Sinterklaas sfeer?Ik struinde rond op Internet en vond 5 leuke ideeën voor jullie. (fotobron; Pinterest)Welke tip vind je het leukste?1. Geen KAAS-plankje maar een KLAAS-plankje

2. Sint sfeer onder een stolp

3. Snoepkrans

4. Welkom Sinterklaas

5. Raamsticker (te bestellen bij Daisy’s )

Welke van deze 5 tips is jouw favoriet?En heb je zelf een hele leuke tip; ik hoor het graag. Liefs,Rachèl

Rachel

Share the love!
Rachèl

Hoi ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Ik ben getrouwd en mama van Isis en Jamie. Gek ben ik op het moederschap en alles wat daar bij komt kijken. Ik hou van shoppen, choco, schrijven, lachen, plezier maken en volop genieten van het leven. Met een open houding bekijk ik de wereld en geniet ik van alles wat er op mijn pad komt.

Click Here to Leave a Comment Below

Naar boven

";