Fijne fashion voor een kleurrijke herfst

Fashion

Deze herfst ga ik voor kleur!
Toen ik laatst eens kritisch door mijn kledingkast ging, viel mij op dat er zeer weinig kleur te vinden is. Veel te vaak val ik terug op de klassieke basics.
Zwart colbert, zwarte little black dress, witte bloesjes in allerlei variaties. En doe eens gek, hier en daar een kobaltblauw item! Tijd om mijn fashion items eens een upgrade te geven.

Kleurloos
Maar dan houdt het alweer snel op qua kleurrijke items. Dus deze herfst gooi ik het over een andere boeg. Niet meer die geijkte kledingstijl, maar iets gewaagder. Op gebied van kleur dan. En het voordeel van zo veel basics is dat alle gekleurde items heel goed te combineren zijn.

Herfst
Ik ben wel gek op de seizoenen van ons kikkerlandje. Elk seizoen heeft toch wel zijn eigen charme. En na deze heerlijke, lange zomer mogen we toch echt niet mopperen dat de herfst weer begonnen is. En mocht die killerbody dit jaar weer niet gelukt zijn, dan is het ook best lekker om je mom body weer wat meer te omhullen met fijne laagjes. Tijd voor nieuwe kleding.

Laagjes
En laagjes daar ben ik tegenwoordig ook helemaal gek van! Het zal de leeftijd wel zijn. En die vreselijke hormonen, maar ik heb het toch vaak heet…..
En dus draag ik laagjes. Hemdje met een kantje, fijne blouse, mooi jasje. En gedurende de dag pel ik mezelf als een sinaasappel af. Steeds meer laagjes verdwijnen over de stoel. Tot ik het uiteraard weer koud heb, dan start het hele ritueel van voren af aan. Zeg me dat ik niet de enige ben.

Weer zwart
Nu wilde ik voor de herfst dus eigenlijk een mooi pak. Zwart. Lekker tijdloos. Stylish en perfect voor een nieuwe job, die ik dit seizoen hoop te vinden. Er zaten al verschillende pakken in mijn winkelmandje totdat ik dacht aan de belofte aan mezelf. Meer kleur. Tijd voor kleurrijke fashion items.
Oeps….. ging ik toch weer bijna de zwarte mist in.

Kleurenexplosie
Ik heb toch al een zwarte pantalon en een zwart colbert? Daar is je pak!
Toen overwoog ik zo’n lekker kleurrijk pak wat je nu veel ziet. Fel blauw, groen of in de happy kleur roze. Toch weet ik dat ik dat niet vaak genoeg aantrek. Staat bij anderen zo gaaf, maar zo’n kleurenexplosie past ook weer niet bij mij.

Chique
En toen kwam ik dus deze combinatie tegen. Camel, met geel en zachtroze. Een mooi kleurrijk geheel, maar toch chique en ingetogen. Bovendien zijn al deze fashion items afzonderlijk van elkaar ook weer heel leuk te combineren met de tijdloze items in mijn kast! Zo leuk om hier weer nieuwe sets mee te bedenken.
Wat ik nou zo tof vind is dat ze per item sets tonen hoe je het nieuwe item kunt combineren. En dan ontdek je dus combinaties die je zelf nooit had kunnen verzinnen. Ik in ieder geval niet.

Toffe combinatie
Zo viel ik dus eerst voor het jasje. En toen zag ik deze toffe combinatie. Dit had ik zelf echt nooit kunnen bedenken. En ik twijfelde na het bestellen nog steeds. Zou het bij mij ook leuk staan? Maar het kwam binnen en ik was verliefd. Op slag. Op mijn nieuwe laagjes. En kleur! Dit straalt fashion uit.
En ik ga het gele blousje ook combineren met een zwart jasje.
Het roze jasje met een zwart wit gestreept T-shirt.
En die gave nep leren broek past ook fantastisch onder al mijn witte bloesjes. Win win situatie.

Zo komt er nieuw leven in mijn hele kast. Op naar die kleurrijke herfst! Ik ben benieuwd wat je vindt van mijn kleurenpalet? Zou jij het in jouw kast hangen?

Liefs,
Rachèl
( Dit blog is een samenwerking tussen Omoda en Prachtige Mama’s)

Hi ik ben Rachèl. Trotse eigenaar van dit toffe platform. Liefde voor taal en schrijven. Gek op beauty-producten. Maak me wakker voor marsepeintaart. Oorbellen verslaving. Tikkie eigenwijs…
Share the love!
Rachèl

Hi, Welkom op Prachtige Mama's. Ik blog over mijn leven als moeder en als vrouw. Gek op mijn gezin, vakanties naar Ibiza en een zwak voor toffe oorbellen. Verslingerd aan taal en marsepein taart. Leuk dat je hier bent. -x- Rachèl

Click Here to Leave a Comment Below