Goede voornemens; nee dank U!

Het allereerste blog van 2018 staat voor jullie klaar!

En het gaat over goede voornemens en het besluit om er dit jaar niet 1 te maken.

De reden is simpel…ik hou ze toch niet vol!

Volgende week word ik 40 (SLIK!) en het voordeel van “ouder” worden is dat je zelfkennis groeit. Ik kan me dus wel weer voornemen om minder te snoepen, meer te gaan sporten, nu eindelijk eens 5 kilo af te vallen, maar ik weet inmiddels na al die jaren dat mijn goede voornemens het einde van het jaar toch niet halen. Dus ik ben er mee gestopt. Geen goede voornemens meer voor mij! Heerlijk wat een opluchting.

Zo “leg”ik mezelf niets op en staat heel 2018 nog open. Een heel vrij jaar waaraan ik zelf invulling mag en kan geven.

Ondanks dat ik geen goede voornemens heb, heb ik wel degelijk nieuwe doelen. Ik houd er namelijk wel enorm van om nieuwe doelen voor ogen te houden. Nieuwe resultaten te behalen en to kick some ass….  🙂

Alles wat je aandacht geeft groeit. Daar ben ik van overtuigt en dat zie ik ook terug op dit platform. Hoe meer liefde ik er in stop, hoe groter het wordt. Hoe meer aandacht ik er aan schenk, hoe beter, leuker en groter het wordt.

Dus blijf ik ook in 2018 flink zaaien op dit platform. Strooi ik rond met mooie, herkenbare blogs. Leuke tips en verhalen over het moederschap, maar zeker ook over het vrouw zijn. Gaan mijn gastbloggers en ik er ALLES aan doen om jou aan Prachtige Mama’s te blijven binden. En dat je terug blijft komen om de nieuwste blogs en tips te lezen.

We zijn al met een hele grote groep Prachtige Mama’s. Hoe gaaf zou het zijn om dit jaar flink te groeien. Op naar de 5000 likes. Dat lijkt me een mooie doelstelling.

Ik blijf zaaien en liefde geven. Groeien jullie met mij mee? Liefs,Rachèl

Share the love!
Rachèl

Hoi ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Ik ben getrouwd en mama van Isis en Jamie. Gek ben ik op het moederschap en alles wat daar bij komt kijken. Ik hou van shoppen, choco, schrijven, lachen, plezier maken en volop genieten van het leven. Met een open houding bekijk ik de wereld en geniet ik van alles wat er op mijn pad komt.

Click Here to Leave a Comment Below

Naar boven

";