Hoera mijn haar glanst!

Hoera mijn haar glanst????Ja niet op deze foto.Dat heb je goed gezien….

 

Op deze foto zie je hoe mijn fantastische haar zit als ik s’ochtends opsta…..Dan heb ik een hoofd vol met droog, pluizig haar. Mijn eigen coupe ravage, bos stro, pluizebos. You name it! Natuurlijk ga ik zo niet over straat! Ik maak het nat, smeer er wat wonderolie in. Gebruik de beste borstels en een goede föhn en zo “tem” ik deze weelderige bos totdat ik een beetje tevreden ben. En de straat op durf. Zie je mij lopen met een staart, dan had ik dus:a. te weinig tijdb. te weinig tijdof c. te weinig tijd om de bos te temmen. Fantastische kapperGelukkig voor mij heb ik sinds enkele jaren een fantastische kapper in Alphen gevonden. Hier vind ik hulp, advies en zij zijn meesters in het temmen van wilde haren! Sinds ik hun zo 1 maal in de 6 weken bezoek ben ik over het algemeen al best tevreden over mijn haar. Echter blijf ik mij ergeren aan die droge plukken. In de loop der jaren heb ik ALLE gladmaak olie’s, anti-pluis shampoos en weet- ik- wat- niet- nog- meer voor wonder producten uitgeprobeerd. Sommigen hielpen heel even. Sommigen deden niets en sommigen worden dagelijks in de kroesbos gesmeerd. Een fortuin heeft het me al gekost! Oplossing??Na weer een klaagzang bij de kapper kwam de optie voorbij om dan toch eens een Keratine behandeling te laten doen. Zeker geen goedkope handeling, maar toch wilde ik echt ALLES geprobeerd hebben tegen de droogheid.De belofte was glad, pluisvrij haar. En het zou 4 tot 6 maanden mooi blijven. Voor 100 euro vond ik het toch de moeite waard om eens uit te proberen.

GeduldDus plande ik een ochtend vrij in mijn agenda en begaf mij naar Marna Hairclub Alphen aan den Rijn. Mijn haar werd eerst gewassen en daarna werd het wonderspul in mijn haar gekamd. Daarna moest het een flinke tijd intrekken en zat ik met een plastic regenkapje over mijn hoofd aan de cappuccino. Elke 10 minuten werd het haar opnieuw doorgekamd en verder hoefde ik alleen maar te zitten, een boekje te lezen en cappuccino te drinken. Er zijn vervelender dingen op een woensdag ochtend. Alleen om deze reden is het al een vette aanrader 🙂

Na een hele tijd mocht de keratine uitgespoeld worden. Daarna werd het haar gedroogd en daarna werd elke lok haar met de stijltang bewerkt. Door de hitte van de stijltang wordt de keratine als het ware in je haar geseald. Het resultaat; prachtig, glanzend haar!!!!! Echt fantastisch. Het voelde zooooo glad aan. Een heerlijk gevoel. En je ziet hier de foto na de behandeling!

NadelenZijn er ook nadelen aan deze behandeling? Alles heeft nadelen, dus dit ook.Het 1e nadeel is het prijskaartje. Mocht je het overwegen dan is het best wel een uitgave. Even voor sparen dus.Het 2e nadeel is dat je 48 uur na de behandeling het haar niet mag wassen en het mag ook niet nat worden. Het haar is even al zijn volume kwijt, maar schrik niet, dat komt weer terug!Nadeel 3: je stinkt! Je hoofd ruikt 2 dagen naar een vreemde zwavellucht. Geen Chanel parfum kan daar tegenop, maar hey het is maar 2 dagen… Je mag ook niet zwemmen of naar de sauna. Na die 48 uur mag je het dus wassen en daarmee ben je de ergste zwavellucht kwijt. Ik was heel blij dat ik het zelf weer kon föhnen en zag dat er gelukkig weer wat volume terug kwam in mijn haar! Mijn haar heeft nu eindelijk meer glans. Ziet er veel beter verzorgt uit, voelt heerlijk en de kleuring in mijn haar komt nu veel meer tot zijn recht. Ik ben dus heel blij dat ik deze Keratine behandeling heb laten doen! Ik ga nu alleen nog heel hard hopen dat het inderdaad 4 tot 6 maanden zijn werk blijft doen. Dag pluishaar!!!Liefs,Rachèl (p.s. dit is gèèn gesponsorde blog, maar een persoonlijke ervaring)

Rachel

Share the love!
Rachèl

Hoi ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Ik ben getrouwd en mama van Isis en Jamie. Gek ben ik op het moederschap en alles wat daar bij komt kijken. Ik hou van shoppen, choco, schrijven, lachen, plezier maken en volop genieten van het leven. Met een open houding bekijk ik de wereld en geniet ik van alles wat er op mijn pad komt.

Click Here to Leave a Comment Below