Je huis in gezellige kerstsfeer; 6 tips!

It’s beginning to look a lot like Christmas….De gezelligste tijd van het jaar komt er aan. Is jouw huis ook al helemaal in kerstsfeer? Pak je lekker uit en tover je alles om tot een groot glitter paradijs? Of hou je meer van eenvoud?Ik struinde rond op Pinterest en vond een aantal leuke ideeën voor jullie. Mooie foto’s volop inspiratie.Welke vind jij het leukste? Tip 1: Mooie tak boven de tafel. Prachtig hoe hier alle kleuren mooi op elkaar afgestemd zijn.  

Tip 2: Originele naamkaartjes.Zo voelen je gasten zich wel heel bijzonder! Leuk voor het kerstdiner.

Tip 3: Leuke raamtekening.Heel simpel zelf te maken met een krijtstift en ziet er reuze gezellig uit. Ho, Ho, Ho!!!

Tip 4: Gouden flessen.Koop goedkope flesjes (Action bijvoorbeeld) en spuit ze goud. Mooie, witte kaars erin en klaar. Mooi door eenvoud. I love it!

Tip 5: Kerst flessen.Is dat goud to much voor je. Dan is dit ook een heel leuk idee. Sober, maar erg mooi.

Tip 6: Kerst in een potje.Glazen pot. Vullen met een beetje sneeuw. Bambi erin. Zeker weten dat de kids deze helemaal leuk vinden!

Dit waren mijn Pinterest tips! Welke vind je het leukste?En nu ben ik natuurlijk reuze benieuwd hoe jullie Prachtige Mama’s je huis omtoveren voor de kerst.Misschien maak je zelf wel elk jaar een gave kerstkrans.Of fröbel je zelf iets samen met de kids.Of heb je een kerstboom tot aan het plafond. Laat het me weten!!!Ik ben heel benieuwd naar jullie ideeën. Leuke foto’s zijn welkom. Liefs,Rachèl

Share the love!
Rachèl

Hoi ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Ik ben getrouwd en mama van Isis en Jamie. Gek ben ik op het moederschap en alles wat daar bij komt kijken. Ik hou van shoppen, choco, schrijven, lachen, plezier maken en volop genieten van het leven. Met een open houding bekijk ik de wereld en geniet ik van alles wat er op mijn pad komt.

Click Here to Leave a Comment Below