Interview met een Krachtige-Prachtige-Mama, deel3

Ik ben Monique Dobrnjac. Moeder van twee dochters Isa (13 jaar) en Alicia (8 jaar) en getrouwd met Rajko. Naast mijn baan ben ik afgelopen mei officieel gestart met mijn bedrijfje Superleuk0172. Familie en hechte vriendschappen zijn voor mij erg belangrijk. In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn gezin, sport ik en ik ga graag uit.

Waarom heb jij gekozen om te gaan boksen?

Ik zocht een pittige sport en ik ben gek op uitdagingen. Ik had gehoord dat conditietrainingen bij een boksschool pittig zijn. Na een hele grote drempel over te gaan en een keer een proefles te volgen, was ik verkocht, het is gewoon superleuk! Maar ook voor mijn conditie en gezondheid, het zijn uitdagende pittige trainingen en ik krijg er enorm veel energie van.

Hoe lang doe je dit al?

Ongeveer 2 jaar.

Wat brengen deze trainingen jou persoonlijk?

Tijdens deze trainingen kan ik echt even mijn hoofd leeg maken. De trainingen zijn altijd vrij pittig, dus tijd en puf om na te denken heb ik niet. Maar de trainingen brengen ook gezelligheid, geven zelfvertrouwen en energie (en heel veel spierpijn).

Waarom heb je voor boksschool Teus de Kruyf gekozen?

Ik had van deze boksschool via mijn man gehoord, vandaar dat ik hier eerst ben gaan kijken. Ik voelde me hier gelijk op mijn gemak, leuke mensen, Teus en Marie-Louise (mensen met een passie) zijn top, goede trainingen en een persoonlijke benadering.

Train je alleen mee in de dameslessen of ook in de gemengde lessen?

Ik hang bij verschillende lessen rond, net hoe het privé het beste uitkomt. Ik ga het liefst naar Fit & Fight, als dat niet lukt dan kijk ik of ik een damesles kan volgen. Verder heb ik op dit moment ook personal training. Dat is echt top!

Heeft het boksen invloed op jou als mama?

Naast dat ik de lessen leuk vind, maak ik ook echt mijn hoofd leeg. Hierdoor ben ik denk wel een meer ontspannen mama.

Wat maakt jou een Prachtige mama?

Ik vind het lastig om dat over mezelf te zeggen.

Welke Prachtige mama bewonder jij?

De meeste mama’s vind ik prachtig. Ik vind het bijzonder en prachtig hoe ieder op zijn eigen manier mama is en het beste met haar kinderen voor heeft.

Als ik nu een naam moet noemen dan is het Jane Metzelaar. Ik zie haar als een moeder die alles voor haar kinderen over heeft, lief is, rustig een gesprek aan gaat, de kinderen zelf laat groeien en achter hen staat. Verder is het ook nog een hele leuke vlotte moeder, die ook zichzelf niet vergeet.

Wat vind je lastig aan het moederschap?

Loslaten. Ik doe het wel, maar ik vind dat wel moeilijk.

Wat vind je het allermooiste aan het moederschap?

Eigenlijk alles. Ik heb tot nu toe van iedere fase genoten. Als ik eerder had geweten dat ik het zo fantastisch vond dan had ik het geweldig gevonden om nog meer kinderen groot te brengen.

Benieuwd geworden naar de bokslessen voor vrouwen? En lijkt het je ook wel iets voor jou? Neem dan snel eens een kijkje op de site van boksschool Teus de Kruyf. Er is vast ook een les voor jou te vinden!

Share the love!
Rachèl

Hoi ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Ik ben getrouwd en mama van Isis en Jamie. Gek ben ik op het moederschap en alles wat daar bij komt kijken. Ik hou van shoppen, choco, schrijven, lachen, plezier maken en volop genieten van het leven. Met een open houding bekijk ik de wereld en geniet ik van alles wat er op mijn pad komt.

Click Here to Leave a Comment Below