Kinderkleding trends 2020

Back2School
Back2Business
Back2You

En wat is er nu leuker dan terug op school lekker te shinen in je gloednieuwe outfit! Langzaamaan maken we ons op voor de omslag van de zomer naar de herfst. Eerst volgende week nog even flink genieten van de zon die ons beloofd wordt, maar daarna zal de herfst toch echt zijn entree gaan maken.

Hoewel ik een gigantische zomer liefhebber ben, kan ik de charme van de herfst ook wel waarderen. Een gloednieuwe regenjas hangt al klaar, dus kom maar door met die plensbuien!

Voor de kids moet ik de kasten nodig gaan uitmesten. Vinden jullie dat ook elk jaar een gigantische klus? En wat groeien ze hard in zo’n zomervakantie!!! Nu kun je met de meiden nog wel een beetje smokkelen. Rokjes worden gewoon iets korter gedragen, maar bij de jongens gaat dat echt niet.

En dat is ook alleen maar leuk. Goede reden om weer eens lekker te gaan shoppen. En voor de kinderen doe ik dat heel graag online. Bij Jayno.nl scrol je gemakkelijk door het aanbod heen. De keuze is er enorm en je vindt er de mooiste merken met 1 muisklik van je vandaan. Merken als; Like Flo, Levv, Vingino etc. Meestal maak ik zelf een voorselectie en dan laat ik de kinderen mijn keuze even zien. En dan hopen dat ze het ook leuk vinden.

Dit najaar zie je lekker veel kleur. Mooie printjes. En hoera de tijger en panterprint kan nog steeds!!!

Mooie items voor de meiden. Met veel leuke details. Dat wordt nog lastig kiezen. Ook voor de jongens kun je terecht. Lekker stoere overhemden, die ook top staan op de lekker zittende joggingbroeken ( maar dan zo’n exemplaar waar ze gerust mee naar school kunnen).

.
.
.

De oudste is nu 10 en wilt steeds vaker een spijkerbroek met een shirtje aan. Ik hoop haar nog geregeld in een jurkje te krijgen (nu ze nog wil) en laat haar kiezen uit de leuke jurkjes van Quapi. Quapi kinderkleding is lekker vrolijk, kleurrijk en heeft vaak leuke printjes. Ik denk dat deze nog wel door de kritische keuring van de tiener heen komen!
De kleding zit comfortabel. Is gemaakt van hoogwaardige materialen en ook verkrijgbaar voor de jongens.

Wanneer je een kijkje neemt op de site, sla dan vooral het Sale gedeelte niet over. Daar vond ik dit toffe kraagje voor Isis. Ik ga eens in overleg of ze dat leuk vindt!

Hoe gaat het er bij jullie aan toe? Kun je nog alles voor ze kopen of hebben ze al een eigen kleding smaak ontwikkeld?
Ik hoop zo dat ze dat kraagje gaat dragen…… en anders hou ik hem zelf 🙂

Liefs,

Rachèl
(Dit blog is een samenwerking tussen Jayno.nl en Prachtige Mama’s)

Hi, ik ben Rachèl . Getrouwd en mama van 2 lieverds. Verder ben ik druk, extreem ongeduldig, eigenwijs & enorm ambitieus. Ik ben de trotse oprichter & eigenaar van dit fantastische platform. Gek op schrijven, beauty producten en het moederschap in al haar uitdagende facetten! Let’s connect mama’s -X- 

Share the love!
Rachèl

Hi, Welkom op Prachtige Mama's. Ik blog over mijn leven als moeder en als vrouw. Gek op mijn gezin, vakanties naar Ibiza en een zwak voor toffe oorbellen. Verslingerd aan taal en marsepein taart. Leuk dat je hier bent. -x- Rachèl

Click Here to Leave a Comment Below